Mesopeel Concept


Mesoesthetic stelt een hoogontwikkeld gamma proffesionele peelings( 19 referenties) voor, die dankzij een groep van hydrozuren een exfolierende actie hebben op de huid o.a; melkzuur, amandelzuur, salicylzuur, en glycolzuur en gecombineerde mesopeels. Een peeling is een eenvoudige maar doeltreffende techniek.
 

-Veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen. -Verdikking van de huid, een regeneratie van collageen -en elastinevezels, egaliserend effect en een vasculaire stimulatie. Resultaten Mesopeel: anti agening, pigmentproblemen, acné, couperose en rosacea, striemen, litt

Led Therapie


 
Led therapie biedt een pijnloze oplossing voor een gezonde, jonger uitziende huid door het verstrekken van veilige, niet -invasieve, pijnloze behandelingen voor alle huidtypes.

Het volledige LED-lichtherapie programma zal bijdragen tot het verminderen van fijne lijntjes, rimpels vervagen, het verkleinen van de poriën, huidvertrakking,weefselgenezing, collageenstimulatie, couperose, striemen, acne...

Ontdek het complete anti agening gamma van Mesoestetic!


Radiance DNA (met het gepatenteerde melan recovery complex) Deze exclusieve technologie is gebaseerd op bioconvectoren die de ingekapselde actieve bestanddelen pas in de cel vrijgeven om de levensverwachting van de cel te verhogen, ter ondersteuning van het DNA herstel en protectie proces, en om de biologische klok van de cel te synchroniseren. Bekom ongeziene resultaten....
 

Utimate W+(verrijkt met het gepatenteerde (meso)white complex, een exclusief complex met drievoudige werking. -Egalisering en luminositeit : vernieuwd het celvernieuwingsproces, voorkomt ophoping van melanine,egaliseert, verheldert de huidteint en verminderd de verschijning van bruine vlekken. -Verbetert de barièrefuctie van de huid, minimaliseert de poriegrootte en vermindert rimpels en fijne lijntjes. -Heeft een krachtige antioxiderende werking en garandeert maximale bescherming tegen UVA en UVB stralen en vervuiling.

Beauty tester Sofie heeft deze Cosmeceuitische lijnen reeds uitgetest!


 
Collagen 360: met een hoge concentratie gehydrolyseerd marine collageen. IN AND OUT 360° verstevigend! IN: werkt in op de diepste lagen van de huid en voedt en verstevigt de huid van binnenuit. (oraalgebruik) OUT: penetreert tot in de 2de laag van de epidermis om net daar te reageren waar de huid het meest collageen nodig heeft.

Stem Cell: Regenererend en herstellend effect Met een hoge concentratie plantaardige stamcellen, afkomstig van de zeldzame Zwitserese appelboom. Het stamcelextract dat de Stem Cell bevat ,reageert op onze eigen derma-en epidermale huidcellen waardoor het effectief beschermt, reactiveert en regenereert. Energy C: Preventieve, verhelderende, antioxiderende behandeling met een hoge concentratie vit C. Dankzij haar dubbele antioxiderende werking neutraliseert Energy C de vrije radicalen en worden de celmembranen beschermd. Energy C verhoogt de collageensynthese, voorkomt vroegtijdige fotoveroudering en zorgt voor een vermindering van expressielijntjes en fijne rimpels.

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers