Green peel kruiden @ 30 years


De nieuwe wereld van green peel 


De huid is complex en gelukkig het potentieel van Green peel ook.Dr.Med.Christine Schrammek-Drusio heeft de Green Peel methode nogmaals verbeterd. Het resultaat is een behandelingsmethode , individueel aanpasbaar aan de noden van de huid van iedere klant- het zal je verbazen! Door de hoeveelheid kruiden.
 

aan te passen aan de huidconditie en het huidtype, is het mogelijk om een behandekingsplan op maat voor te stellen. Een natuurlijke, plantaardige formule ontwikkeld volgens dermatologische principes. Eén voor iedereen!

Eén methode,drie mogelijkheden met green peel


 
Dr.Med.Christine Schrammek -Drusio , hebben ons de moed gegeven om de wereld van de kruiden te herdefiniëren. Met de nieuwe Green peel behandelingen kunnen we diverse behandeligsmethode aanbieden om de gezondheid en schoonheid van de huid te herstelllen- ongeacht de leeftijd en huidtype .

Heeft de huid nood aan een verfrissing , een actieve revitalisering of een intensieve peeling - de keuze van behandelingsdoelstelling is aan jou !

Green peel gecertificeerd- Jouw schoonheidsspecialiste is deskundig opgeleid.


Alle schoonheidsspecialisten en beauty therapeuten die green peel , de orginele methode van Dr.Med.Christine Shrammek-dursio werken, hebben een specifieke opleiding genoten en zijn gecertifieerd voor deze dermatologisch geïnspireerde behandelingsmethode.
 

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers