Innovatieve behandelingen voor huidverjonging en huidverbetering!


Medische corrigerend @ mesoesthetic


Mesoesthetic: nummer één in corrigerende medische huidverzorging! Mesoestetic is een van s'werelds meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingslaboratorium, met haar hoofdkantoor in Barcelona. Daar worden contunu innovatieve gelaats-, zonbeschermings-en lichaamsproducten ontwikkeld.
 

Kruidenbehandeling Dr. Med. Christine Schrammek


 
Een mooiere huid voor het hele lichaam. Green peel is een biologische methode , toegepast met groot succes over de hele wereld , al meer dan 50 jaar . Met hulp van moeder natuur wordt het verouderingsproces van de huid vertraagd , de huidteint verfrist , de regeneratie van de huid gestimuleerd en de huidvernieuwing ingezet op een pure, natuurlijke basis. In één oogopslag.

Christina Cosmetics


Christina is een wetenschappelijk georiënteerd cosmeticamerk uit Israël dat gespecialiseerde huidproducten en 100% therapeutische peelings ontwikkelt. Christina staat garant voor betrouwbare kwaliteit. Zij werken met zuivere natuurlijke bestanddelen en 100% natuurlijke therapeutische peelings. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar en meetbaar.
 

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers