Epigenetische Huid!therapeut!


 

In februari 2020 behaalde ik het diploma Epigenetische huidtherapeut. Dit is een tweejarige opleiding waar wij leren hoe huidproblemen en een gezonde levensstijl hand in hand gaan. Denk maar aan eczeem, psoriasis, acné, couperose, enz. Als schoonheidsspecialiste wil ik de beste verzorgingen aan bieden en het juiste advies geven om zo op huidverbetering te werken. Wat mag je verwachten….Als Epigenetisch Huidtherapeut informeer ik u nog beter over hoe onze huid beïnvloed wordt door gezonde voeding, suppletie en ons hormonenstelsel samen met het autonoom zenuwstelsel.


De huid- en darmflora worden onder de loepe genomen en ik stel je oplossingen voor om het evenwicht opnieuw te herstellen.In combinatie met de juiste productkeuze binden we samen de strijd aan tegen huidveroudering. Fedra…Als schoonheidsspecialiste wil ik u de beste verzorgingen aan bieden en het juiste advies geven om zo op huidverbetering te werken.
 

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers