Ontdek hier onze webshop

                                             Wellness!Lijn programma...


Heerlijk relaxen om gisteren te vergeten, om vandaag te genieten, en om van morgen te dromen! Onze wellness rituelen ontstonden uit het spa principe en gaan diverse behandelingen voor het lichaam en gelaat combineren, om zo het beste antwoord te geven op jouw behoefte. Deze rituelen kan je trouwens ook combineren met kleurenlichttherapie, infraroodsauna en swimming spa om de wellness beleving helemaal compleet te maken. Wie dat wil kan tijdens zijn relaxmoment trouwens ook genieten van een heerlijk hapje en dito drankje. Zo ga je helemaal op in jouw privé wellness beleving.

 

Deze rituelen kan je trouwens ook combineren met kleurenlichttherapie, infraroodsauna en swimming spa om de wellness beleving helemaal compleet te maken. Wie dat wil kan tijdens zijn relaxmoment trouwens ook genieten van een heerlijk hapje en dito drankje.

 

Daarnaast zijn er ook de Time for two-rituelen die je de kans bieden om met twee voor de prijs van één te genieten. Ons assortiment bestaat voorts ook uit verschillende à la carte rituelen, waarmee je helemaal zelf je eigen spa ritueel kan samenstellen.


 
Daarenboven kan je ons ook ontdekken via Bongo Relax, Bongo wellness, Bongo massage van je dromen, Flair en Goed Gevoel magazine! Onze grote troef? De unieke combinatie van natuurlijke behandelingen en technologische innovatie op maat van de klant. Na tal van massages, peelings en een saunabeleving stap je hier gegarandeerd herboren buiten!

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers