Christina Cosmetics


Christina is een wetenschappelijk georiënteerd cosmeticamerk uit Israël dat gespecialiseerde huidproducten en 100% therapeutische peelings ontwikkelt. Christina staat garant voor betrouwbare kwaliteit. Zij werken met zuivere natuurlijke bestanddelen en 100% natuurlijke therapeutische peelings. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar en meetbaar. Een peeling is een zeer effectieve dieptebehandeling, waardoor vooral de onderste huidlaag dikker en steviger gemaakt wordt. Het zorgt er verder voor, dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen en in versneld tempo nieuw collageen en elastine aanmaakt.


Hoe verloopt de behandeling ?

De Bio-Phyto kruidenpeeling is een uiterst efficiënte oplossing voor een groot gamma van huidproblemen. Deze peeling is een dieptereiniging die uitsluitend uit zuiver natuurlijke bestanddelen bestaat.

 

Werking

De Bio-Phyto kruidenpeeling heeft een meervoudige werking :

– “Peelt” de huid, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd

– Heeft een sterk antibacteriële werking 

– Verkleint de poriën en verkoelt de huid

– Stimuleert de bloedsomloop

– Kalmeert de huid en versnelt de genezing van de huid

– Bevat een complex van vitaminen: vitamine A om de huidstructuur en celvernieuwing te stimuleren, vitamine E tegen vrije radicalen, vitamine B complex om de algemene conditie van de huid te bevorderen


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers