Als klant van het eerste uur heb ik de groei en de evolutie van Harmony-Concept meegemaakt.

Van een kleine bescheiden zaak in de onderkeldering van het ouderlijk huis met toegang langs de garage, groeide deze uit tot een echt schoonheidssalon, gecombineerd met een kapsalon.

Een aantal jaren terug besliste Peggy om het kapsalon tot een minimum te herleiden en zich vooral toe te spitsen op het schoonheidssalon. Volgens mij was dit een wijs besluit omdat Peggy samen met haar dochter nu hun volle aandacht konden richten op het zoeken naar nieuwe producten en nieuwe behandelingen in het belang van hun klanten.

Wat ik heel belangrijk vind, is de aanpak van elke klant afzonderlijk. Een grondige analyse, een duidelijke uitleg ,een hartelijke en persoonlijke aanpak maken dat je je thuis voelt bij Harmony-Concept. De resultaten blijven dan ook niet uit en zijn ronduit schitterend.

Wanneer ik vernam dat Harmony-Concept gekozen was tot schoonheidssalon van het jaar, was ik heel blij voor hen.

 

Echter, heel even was ik bang dat deze titel de aanpak in de zaak zou veranderen. Maar mijn vrees was ongegrond. De warme en hartelijke aanpak, de sfeer van openheid en eerlijkheid is er nog steeds, meer nog; de aandacht en inzet voor de klanten is nog gemotiveerder dan ervoor.

Ondanks een aantal tegenvallers met personeel, maar ook op privé-vlak door de slepende ziekte van een ouder, bleef de uitstraling van Harmony-Concept positief. Wie de mensen van Harmony-Concept niet kent, zal aan niets merken dat zij in de voorbije jaren met deze moeilijkheden te kampen hadden. De gedrevenheid en inzet van al het personeel verdient een pluim en Harmony-Concept is de titel van schoonheidssalon van het jaar nog altijd dubbel en dik waard.


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers