Hydrafacial Menu


De HydraFacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid. We raden aan om elke 4 weken de HydraFacial te herhalen. Want iedere 28 dagen vernieuwen je dode huidlagen en begint je huid weer te verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je verzorgingsproducten thuis ook minder goed werken en je huid minder zal stralen. De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen resultaat. Dit zorgt ervoor dat je meteen weer verder kan met je dagdagelijkse taken en ook meteen complimentjes mag verwachten.


 

Stap 1:

Reiniging en Peeling Eerst gaan we de huid diep reinigen. We gebruiken hiervoor lactaatzuur (melkzuur) en glucosamine. Ze zorgen ervoor dat de dode huidcellen, die als dakpannen kris-kras over elkaar heen staan en vastgehouden worden door cementlagen, losgeweekt worden. 


Het serum gaat namelijk deze cementlagen die we ook wel eens onze huidvetten noemen verweken. De dode huidcellen komen zo dus minder vast te liggen.

Handrug: We behandelen ook graag je handrug even mee. Deze verraden namelijk altijd nog de leefdtijd. Standaard behandelen we het gelaat, de hals en de handruggen mee bij iedere behandeling. Je mag het dus als een all-in formule zien.


Stap 2:

Extractie en Hydratatie Alle onzuiverheden, make-up resten en afvalstoffen in je poriën zitten nu al wat losser. We gaan met een hogere vacüum de poriën nu leeg maken, maar tegelijk ook de huid hydrateren. 

 

Als je de HydraFacial elke 4 weken herhaalt dan zal je ook zien dat we meer en dieper de poriën kunnen uitzuiveren, maar ook dat ze minder snel terugkomen. We zien zelfs dat de poriën kleiner worden dankzij de gezonde celvernieuwing.

Handrug: Je mag nog even opnieuw je handrug geven. We willen dit serum namelijk ook op je handrug gebruiken aangezien het goed is om pigmentvlekken aan te pakken of te voorkomen.


 

Stap 3:

Insluizing en Bescherming HydraFacial heeft een gepatenteerd insluissysteem waarmee we de serums diep in je huid kunnen brengen, zonder onaangenaam gevoel of zonder dat we je huid hiervoor moeten beschadigen.


In dit serum zitten zeer krachtige antioxidanten die zorgen voor een betere bescherming. Je wordt namelijk sneller zichtbaar ouder wanneer je minder goed beschermt bent. Dus je blijft er ook langer jong en gezond uitzien als je voldoende bescherming hebt. Gebruik dus zeker iedere dag een goede zonnefactor en voeg voldoende antioxidanten toe aan je verzorging.

We gebruiken ook hyaluronzuur in dit serum, wat tot 1.000 keer zijn eigen massa aan vocht bindt. Dus je kan nu genieten van een betere vochtbalans in je huid. Wat wel belangrijk is, is dat je voldoende water gaat drinken. Want vocht moet ergens vandaan komen, en dat kan enkel via inname van water. Geen koffie of thee of frisdranken, water!


                                               Hydrafacial signature €125,00

                                               Hydrafacial Clarifying €150,00 

                                               Hydrafacial Deluxe €175,00 

                                               Hydrafacial platinum €195,00 


Voor meer informatie kan je hieronder het formulier invullen:

 
Naam en voornaam *
Adres *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Uw aanvraag *

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers