MEN³ De ideale aftershave voor elke man!


Deze aftershave werd in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baard zoals huidschilfers, roos, eczeem, jeuk, rode vlekken, baardroos, extreem droge huid, psoriasis, folliculitis, (Seborroïsche) dermatitis…Daardoor kan MEN³ uiteraard ook gebruikt worden door elke man die zich met kwaliteitsproducten wil scheren en /of toekomstige huid- en baardproblemen wil vermijden.
 

             5 redenen waarom MEN³ aftershave een ideaal geschenk is!

Reden 1: Zuivere en werkzame ingrediënten Alle ingrediënten in de MEN³ producten werden zorgvuldig geselecteerd omwille van de wetenschappelijke bewezen resultaten. De formules van MEN ³ zijn 100% zuiver, biologisch en hypoallergeen. Daarom gebruiken we geen ingrediënten als parabenen, minerale oliën, Natrium lauryl sulfaat , … Conserveermiddelen zijn afwezig of tot een minimum herleid. Dit is mogelijk omdat de verpakking ( het 5-lagig zwarte glas) op een natuurlijke manier kiemen en bacteriën buiten houdt. De subtiel aantrekkelijke MEN³ - geur is bovendien het eerste 99.9% hypoallergeen en afkomstig uit het meest gerenommeerde parfumlabo ter wereld.

Reden 2: Milieuvriendelijk Alle MEN³ flacons zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar zwart glas.

Reden 3: Dierproefvrij en diervriendelijk. MEN³ is niet getest op dieren. Ter info: Ook de MEN³ scheerborstel is vervaardigd uit de manen en staart van een zwart raspaard en is kwalitatief vergelijkbaar met het prijzige silvertip dassenhaar.

Reden 4: 100% Belgisch MEN³ wordt geproduceerd in een Belgisch labo.

Reden 5: betaalbare luxe Slechts € 58 euro voor een balsem die je 6 maand dagelijks kan gebruiken. (0.3€/dag)

Leuk weetje: MEN³ is ideaal om de inkt van je knappe tattoo levendig te houden!


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers