Ontdek hier onze webshop

Clean beauty @harmony Concept

Hip Hip hoera! Jane iredale, dé favoriete make up van je huid, viert dit jaar haar 25 ste verjaardag. Tegelijk vieren we ook het bestaan van zuivere cosmetica. Clean beauty, of zuivere cosmetica, verzoent natuurlijke ingrediënten met ‘man-made' ingrediënten en stelt veiligheid én zuiverheid van de ingrediënten voorop bij het ontwikkelen van een product. Vandaag de dag is de beauty industrie vrij om haar eigen ding te doen. De regels omtrent de inhoud van cosmeticaproducten of de verpakking ervan gebeurd met een onduidelijke regulering van de overheid. Vandaag de dag is de beauty industrie vrij om haar eigen ding te doen. De regels omtrent de inhoud van cosmeticaproducten of de verpakking ervan gebeurd met een onduidelijke regulering van de overheid.


Dit maakt het een stuk moeilijker om te achterhalen wat in je mooie potje zit. Opletten dus wat je op je huid smeert! Kies voor een clean beauty brand @harmony concept dat eerlijk en oprecht omgaat met wat jij op je huid aanbrengt. Dit is natuurlijk ’de term' natuurlijk is populair geworden in de cosmeticawereld, maar wat betekent het juist? Zelfs in de meest natuurlijke producten kunnen schadelijke stoffen zitten. Vaak zijn ‘man-made’ ingrediënten meer doeltreffend en veiliger, maar het liefst willen we een zo natuurlijk mogelijk product, toch?

 

Jaren geleden liet jane Iredale de wereld kennis maken met jane iredale - The Skin Care Makeup. De eerste huidverzorgende make–up ooit! Een innovatie in de cosmeticawereld. Vanaf het begin ging Jane voorzichtig om met de term 'natuurlijk' wanneer ze het had over haar producten. Daarom leek het Jane vanzelfsprekend de lijn te bespreken als clean: zuivere producten die geen stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid en huid. De make up is op basis van zuiveree mineralen en er worden vitaminen, antioxidanten én natuurlijke botanische extracten aan toegevoegd.


Boost Your Make-Up Actie!


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers