Lichaams!Lijn programma

LPG endermologie met Metabolisme boost & IR activatie!!!⁣ 🌟⁣

 


O𝐧𝐳𝐞 𝐋𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦𝐬!𝐋𝐢𝐣𝐧 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞𝐬:⁣


〰️ We starten met een gratis testsessie t.w.v. €30.⁣
〰️ Daarna stellen we jou oplossingen voor om het evenwicht opnieuw te herstellen: we stellen een planop maat op waarbij we de juiste zones kiezen en gaan dan samen de strijd aan tegen cellulitis en overtollig vet.⁣ 〰️ De eerste lpg sessie is steeds in combinatie met de metabolisme boost en IR activatie.⁣

 

〰️ Uiteraard nemen we ook een voor- en na foto. ⁣ Bij het afsluiten van een kuurplan voor 3 zones ontvang je de LPG Stop Day & Night sticks t.w.v .€36 (twee efficiënte formules voor de aanpak van cellulitis).


 

Als schoonheidssalon van het jaar lancereren wij het allernieuwste endermologie toestel, de LPG endermologie Cellu M6 Alliance. Na 30 jaar wettenschappelijk onderzoek creëert LPG endermologie: de enige echt niet invasieve mechanische huidstimulatietechniek, die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert. "Nog altijd dé kampioen in het bestrijden van cellulitis", maar ook met de endermologie voor het gelaat boek je met deze nieuwe techniek een dubbel resultaat.


                              NATUURLIJK: U GOED VOELEN IN UW LICHAAM BEGINT MET EEN GEZONDE HUID!

                                               Maatwerk:


We beginnen bij het begin met het intakegesprek en een uitgebreide lichaamsanalyse, daarnaast geven we ook uitgebreide informatie over het behandel verloop. De verzamelde gegevens en foto's van de te behandelen gebieden worden dan opgeslagen in een maatwerkprogramma. Maak uw afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. 

Zichtbare resultaten na 3 sessies voor het lichaam

 

 
Bij deze vernieuwde klep/ rol technologie, worden de 3 doelstellingen van cellulite en draineren, stimulatie vetverbanding en huid verstevigen in één behandeling gedaan! Een drievoudige werking met één enkele behandeling.. *Verminderen van plaatselijke vetten met meer dan 70% *Gladstrijken van sinaasappelhuid * Natuurlijke versteviging van de onderhuid (collageen, elastine en hyalluron).

Als een echte fitness voor de huid werkt endermologie voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op. Het apparaat draineert toxines, brengt zuurstof in de weefsels en bevordert de productie van elastine, collageen en de productie van je hyalluron stijgt met 80%. 

ZICHTBARE RESULTATEN VANAF DE EERSTE SESSIE VOOR HET GELAAT 

 

Prijslijst


Zone sessies op maat: 1 tot 8 zones.

Vrouw: arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten.

Man: Armen, rug, borstspieren, taille, buik, dijen.

 

10min* 20min* 30min* 40min*

van €20,00 tot €70,00

Detox 30 min €50,00

Relaxatie 30 min €50,00

Persoonlijke bilan 30 min €50,00

Endermowear €20,00


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers