LPG endermologie met Metabolisme boost & IR activatie!!!⁣ 🌟⁣

 


🙅🏻‍♀️𝗪𝐞𝐠 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐢𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐨𝐧𝐚 𝐤𝐢𝐥𝐨'𝐬🙅🏻‍♀️⁣ ⁣ Ben jij een stress snoeper en heb je je tijdens de corona periode laten gaan met chips en chocolade?⁣ Of heb je er van geprofiteerd toen de restaurants weer open mochten?⁣ Misschien heb je de weg naar de fitness nog niet terug gevonden na de coronasluiting...⁣ ⁣ Hoe dan ook, een paar corona kilo's extra is nooit leuk. Maar wij helpen jou daar weer van af!⁣ ⁣ 𝐇𝐨𝐞?🤷🏻‍♀️⁣ Met onze LPG endermologie + Metabolisme Boost & IR Activatie!!⁣ ⁣ 𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐰𝐢𝐞?🤔⁣ ️〰️ voor iedereen die overal of plaatselijk vet wil verliezen⁣ 〰️ ter ondersteuning van je afslankingsprogramma of dieet⁣ 〰️ voor iedereen die een steviger en slanker silhouet wil⁣ ⁣ 〰️ ook voor mensen die de huid in het gelaat strakker willen (want ook daar is endermologie ideaal voor!)⁣ ⁣

𝐕𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥 𝐦𝐞 𝐦𝐞𝐞𝐫!🙋🏻‍♀️⁣ 〰️ We starten met een gratis testsessie t.w.v. €30,00⁣ 〰️ Daarna stellen we jou oplossingen voor om het evenwicht opnieuw te herstellen: we stellen een plan op maat op waarbij we de juiste zones kiezen en gaan dan samen de strijd aan tegen cellulitis en overtollig vet.⁣⁣ 〰️ De eerste LPG sessie is steeds in combinatie met de metabolisme boost en IR activatie.⁣⁣ 〰️ Uiteraard nemen we ook een voor- en na foto.
 

 

Als schoonheidssalon van het jaar lancereren wij het allernieuwste endermologie toestel, de LPG endermologie Cellu M6 Alliance. Na 30 jaar wettenschappelijk onderzoek creëert LPG endermologie: de enige echt niet invasieve mechanische huidstimulatietechniek, die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert. "Nog altijd dé kampioen in het bestrijden van cellulitis", maar ook met de endermologie voor het gelaat boek je met deze nieuwe techniek een dubbel resultaat.


                              NATUURLIJK: U GOED VOELEN IN UW LICHAAM BEGINT MET EEN GEZONDE HUID!

                                               Maatwerk:


We beginnen bij het begin met het intakegesprek en een uitgebreide lichaamsanalyse, daarnaast geven we ook uitgebreide informatie over het behandel verloop. De verzamelde gegevens en foto's van de te behandelen gebieden worden dan opgeslagen in een maatwerkprogramma. Maak uw afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. 

Zichtbare resultaten na 3 sessies voor het lichaam

 

 
Bij deze vernieuwde klep/ rol technologie, worden de 3 doelstellingen van cellulite en draineren, stimulatie vetverbanding en huid verstevigen in één behandeling gedaan! Een drievoudige werking met één enkele behandeling.. *Verminderen van plaatselijke vetten met meer dan 70% *Gladstrijken van sinaasappelhuid * Natuurlijke versteviging van de onderhuid (collageen, elastine en hyalluron).

Als een echte fitness voor de huid werkt endermologie voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op. Het apparaat draineert toxines, brengt zuurstof in de weefsels en bevordert de productie van elastine, collageen en de productie van je hyalluron stijgt met 80%. 

ZICHTBARE RESULTATEN VANAF DE EERSTE SESSIE VOOR HET GELAAT 

 

Prijslijst


Zone sessies op maat: 1 tot 8 zones.

Vrouw: arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten.

Man: Armen, rug, borstspieren, taille, buik, dijen.

 

10min* 20min* 30min* 40min*

van €20,00 tot €70,00

Detox 30 min €50,00

Relaxatie 30 min €50,00

Persoonlijke bilan 30 min €50,00

Endermowear €20,00


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers