LPG endermologie voel je goed in je lichaam!


Gouden tip: begin nu alvast met LPG om jezelf super goed te voelen tegen de zomer.

Nu bij alle abonnementen een gratis ontgiftende detox boost t.w.v €65 voor een extra spectaculair resultaat.

Hier de opsomming van alle abonnementen LPG abonnementen:

Lichaamsprogramma LPG endermologie aan €500 voor 10 behandelingen, €600 voor 12 behandelingen, €750 voor 15 behandelingen met gratis extra’s body pack t.w.v €20 + Gratis Detox Boost t.w.v. €65.

LPG abonnementen gelaat (1 zone) aan €200 voor 10 behandelingen Lpg(2 zone) aan €350 voor 10 behandelingen LPG gelaat (3 zones) aan €500 voor 10 behandelingen met gratis extra Klepjes t.w.v. €20


𝐖𝐢𝐣 𝐛𝐢𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐞 𝐋𝐏𝐆 𝐄𝐧𝐝𝐞𝐫𝐦𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 𝐞𝐧 𝐝𝐞𝐭𝐨𝐱 𝐛𝐨𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐚𝐧 Wat is LPG?

Een 𝐬𝐭𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐜𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐝, 100% natuurlijk en pijnloos. LPG maakt de slapende celletjes in onze huid weer wakker om zo bepaalde elementen in onze huid tegen te werken zoals rimpels, cellulite enz. En dit in combinatie met een geweldige detox boost. Geef je lichaam extra energie met onze detox boost.

 

Dit geeft je metabolisme een duwtje in de rug om sneller de afvalstoffen in je lichaam af te voeren. We noemen deze behandeling ook wel onze 𝐨𝐩𝐤𝐢𝐤𝐤𝐞𝐫-𝐛𝐞𝐡𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠. Zoveel voordelen in 1, maar vooral: je voelt je erna volledig herboren. Wil je graag ontdekken wat LPG en de detox boost voor jou kan betekenen? Bekijk dan onze website voor meer info.

 

Het allernieuwste endermologie toestel, de LPG endermologie Cellu M6 Alliance. Na 30 jaar wettenschappelijk onderzoek creëert LPG endermologie: de enige echt niet invasieve mechanische huidstimulatietechniek, die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert. "Nog altijd dé kampioen in het bestrijden van cellulitis", maar ook met de endermologie voor het gelaat boek je met deze nieuwe techniek een dubbel resultaat.


                              NATUURLIJK: U GOED VOELEN IN UW LICHAAM BEGINT MET EEN GEZONDE HUID!

                                               Maatwerk:


We beginnen bij het begin met het intakegesprek en een uitgebreide lichaamsanalyse, daarnaast geven we ook uitgebreide informatie over het behandel verloop. De verzamelde gegevens en foto's van de te behandelen gebieden worden dan opgeslagen in een maatwerkprogramma. Maak uw afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. 

Zichtbare resultaten na 3 sessies voor het lichaam

 

 
Bij deze vernieuwde klep/ rol technologie, worden de 3 doelstellingen van cellulite en draineren, stimulatie vetverbanding en huid verstevigen in één behandeling gedaan! Een drievoudige werking met één enkele behandeling.. *Verminderen van plaatselijke vetten met meer dan 70% *Gladstrijken van sinaasappelhuid * Natuurlijke versteviging van de onderhuid (collageen, elastine en hyalluron).

Als een echte fitness voor de huid werkt endermologie voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op. Het apparaat draineert toxines, brengt zuurstof in de weefsels en bevordert de productie van elastine, collageen en de productie van je hyalluron stijgt met 80%. 

ZICHTBARE RESULTATEN VANAF DE EERSTE SESSIE VOOR HET GELAAT 

 

Prijslijst


Zone sessies op maat: 1 tot 8 zones.

Vrouw: arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten.

Man: Armen, rug, borstspieren, taille, buik, dijen.

 

10min* 20min* 30min* 40min*

van €20,00 tot €70,00

Detox 30 min €50,00

Relaxatie 30 min €50,00

Persoonlijke bilan 30 min €50,00

Endermowear €20,00


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers