Day of beauty 


 

Omdat we op 17 november 2018 uitgeroepen werden tot "Schoonheidssalon van het jaar 2019" hebben we onze klanten eens extra in de bloemetjes zetten. We nodigden u daarom uit op onze feestelijke Bedank Receptie op 1 maart van 18 u tot 20 u.


Bij dezen willen wij nog eens iedereen bedanken dieons gesteund heeft:onze trouwe klanten, familie,de merken, de organisatie van #sspchj heel, heel, heel erg bedankt voor jullie vertrouwen en steun. We <3 you! Zonder jullie was het nooit gelukt!

                                                  Foto's bedank receptie 


Was jij er bij op onze Day of Beauty op 1 maart?

Het was een groot succes en we willen iedereen, klanten en firma's, heel erg bedanken voor de toffe sfeer, gezelligheid en lieve woorden! Niet alleen gingen de klanten naar huis met een goodiebag ter waarde van €125, we introduceerden ook onze nieuwste aanwinst: de LPG endermologie voor lichaam en gelaat! 🎁 Daarnaast zetten we ook opnieuw in op onze streekt: streekproducten van Van Hellemont, een samenwerking met B&B De Pluimpapaver uit Rillaar en een degustatie met de wijnen van Guillaume.🍷 En natuurlijk mochten de jury en organisator van Schoonheidssalon van het Jaar niet ontbreken! 💗 Hartelijk dank aan iedereen en hopelijk tot snel!

 

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers