Getuigenissen


Alice

Anderhalf jaar geleden, na de zomer, ben ik met mijn grijze tint, mijn rimpels, mijn acne en mijn bruine vlekken naar Harmony Concept gegaan. Na goed te hebben geluisterd naar mijn huidverzorgingsroutines en een grondige studie van mijn huid te hebben gedaan, hebben we samen een huidverzorgingsplan opgesteld. Het grote voordeel van Harmony Concept is dat zij aandachtig luisteren en maand na maand echt gepersonaliseerd advies geven. Peggy neemt de tijd om bij elke afspraak naar mijn huid te kijken, de situatie te controleren en de behandeling vervolgens aan te passen aan de huidconditie en het seizoen. Dit resulteert in een echte verbetering van de kwaliteit van de huid. De behandeling wordt daarna uitgeoefend door een ultra professioneel team, hyperefficiënt, zeer vriendelijk, dynamisch en altijd met de glimlach. Dankzij dit geweldige team, nam ik na slechts anderhalf jaar, met één behandeling per maand, afscheid van mijn grijze tint. Mijn acne verdween, mijn vlekken waren ernstig verminderd en mijn rimpels verminderden langzaam maar zeker. Als ik foto's van mijzelf zie 2 jaar geleden en ik vergelijk die met nu, dan is het resultaat verbluffend. Het team heeft mijn problemen ter harte genomen en ze blijven de behandeling aanpassen naargelang mijn huid verandert. Bedankt aan heel het team. Ik kan niet anders dan Harmony Concept aanbevelen aan iedereen die denkt dat hun probleem onoplosbaar is en die een zeer persoonlijk advies nodig hebben.

 

Stefanie

Sinds het begin dit jaar ben ik bij jullie in behandeling voor mijn gelaat. Het is nog niet perfect, maar heb nu net mijn maanstonden gehad en heb zelfs niet de behoefte gehad om mij met make-up te camoufleren. Dat zegt enorm veel. Mijn huid is zo verbeterd op korte tijd en ik ben jullie daar eeuwig dankbaar voor.Maria

Als klant van het eerste uur heb ik de groei en de evolutie van Harmony-Concept meegemaakt.

Van een kleine bescheiden zaak in de onderkeldering van het ouderlijk huis met toegang langs de garage, groeide deze uit tot een echt schoonheidssalon, gecombineerd met een kapsalon. Een aantal jaren terug besliste Peggy om het kapsalon tot een minimum te herleiden en zich vooral toe te spitsen op het schoonheidssalon. Volgens mij was dit een wijs besluit omdat Peggy samen met haar dochter nu hun volle aandacht konden richten op het zoeken naar nieuwe producten en nieuwe behandelingen in het belang van hun klanten. Wat ik heel belangrijk vind, is de aanpak van elke klant afzonderlijk. Een grondige analyse, een duidelijke uitleg ,een hartelijke en persoonlijke aanpak maken dat je je thuis voelt bij Harmony-Concept. De resultaten blijven dan ook niet uit en zijn ronduit schitterend. Wanneer ik vernam dat Harmony-Concept gekozen was tot schoonheidssalon van het jaar, was ik heel blij voor hen.

 

Maria

Echter, heel even was ik bang dat deze titel de aanpak in de zaak zou veranderen. Maar mijn vrees was ongegrond. De warme en hartelijke aanpak, de sfeer van openheid en eerlijkheid is er nog steeds, meer nog; de aandacht en inzet voor de klanten is nog gemotiveerder dan ervoor.

Ondanks een aantal tegenvallers met personeel, maar ook op privé-vlak door de slepende ziekte van een ouder, bleef de uitstraling van Harmony-Concept positief. Wie de mensen van Harmony-Concept niet kent, zal aan niets merken dat zij in de voorbije jaren met deze moeilijkheden te kampen hadden. De gedrevenheid en inzet van al het personeel verdient een pluim en Harmony-Concept is de titel van schoonheidssalon van het jaar nog altijd dubbel en dik waard.


Saskia

Een bezoek aan het instituut van Peggy en haar team, staat voor:

* een relax gevoel

* mooie uitstraling

* nieuw kapsel

* huidadvies

* en zoveel meer De make-over zorgt ervoor dat je zowel met een nieuw kapsel als een gezonde huid naar buiten stapt en daarenboven volledig relax!

 

Chris

Een aantal maanden geleden klopte ik, op aanraden van een vriendin, bij Harmony Concept aan omdat ik er op mijn mooist wou uitzien op de trouwdag van mijn zoon. Wat Peggy en haar team in enkele maanden voor elkaar gekregen hebben, overtrof mijn stoutse verwachtingen. Mijn totale look is zoveel verbeterd, mijn huid straalt als nooit tevoren en mijn couperose probleem is zo goed als verdwenen. Bij Harmony concept word je als klant echt in de watten gelegd met een erg professionele aanpak en telkens weer een warme ontvangst. Een echte aanrader!


Griet

Harmony Concept ontdekt via een cadeaubon en blijven plakken. Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!! Een super team!

Stefanie

Naast de ontspannende behandelingen, krijg je er persoonlijk advies en word je vooruitgang bijgehouden door een regelmatige huidanalyse! Met diepe littekens en rode vlekjes kwam ik bij hun aan en nu slechts een jaar later krijg ik dagelijks complimenten over de verbetering van mijn huid. Een echte aanrader!

 

Angelique 

Heel tevreden van Harmony-concept. Zoals eerder aangehaald, geen typisch schoonheidssalon, maar eentje waar telkens goed wordt doorgesproken wat je huid op dat moment nodig heeft, en daaropvolgend een gepaste behandeling geeft! Plus additioneel een ontspannende ervaring. Doe zo voort!

Christine

Harmony Concept staat garant voor een hartelijk onthaal, professioneel advies op maat van de klant en pure verwennerij. “Na elke behandeling zie je aan de buitenkant goed wat het product aan de binnenkant met je huid doet…..” Zeker de moeite waard om eens te proberen! Dikke proficiat (en dankjewel) aan Peggy en haar team!


Daniela

Wat ik zo bijzonder vind aan harmonyConcept is de “harmonie”in de samenwerking tussen de teamleden , de harmonieuze sfeer alsook mijn algemeen welbevinden (lichaam en geest in harmonie)bij het verlaten van het instituut/salon. De metamorfose vind ik persoonlijk FANTASTISCH ! Ik voel me als het ware steeds herboren. Haartjes mooi geknipt, behandeling van mijn gelaat, massage van de hoofdhuid èn steeds een luisterend oor. HarmonyConcept heeft haar naam niet gestolen. Ik voel mij steeds héél welkom en comfortabel bij Peggy en haar team en dit heeft alles te maken met hun warme persoonlijkheid. Drie schatten van vrouwen.

Veronique

Ben ook een echte fan! In het begin heel voorzichtig wat betreft de producten, ondertussen overtuigd van de werking en ‘veiligheid’. Mijn (rode) pijnlijke huid in mijn gezicht ziet er goed uit, en de pijn blijft weg als ik de producten goed gebruik. Maar bovenal is de warme, welkome ontvangst van Peggy en haar team aangenaam en ontspannend!

 

Linda

Mijn dochter en ik zijn toevallig in Harmony terecht gekomen met een bon voor een welness bezoek. Hierna kregen we uitleg over hoe we kunnen werken aan een gezondere huid. Na persoonlijk advies en het gebruik van enkele producten, is onze huid er enorm op vooruit gegaan. Harmony is dus zeker een aanrader voor iedereen die wil werken aan een gezondere huid door middel van natuurlijke producten.

Groetjes, LindaGemma

In april kwam ik voor het eerst bij Peggy op aanraden van mijn nicht die enthousiast was over de behandeling die haar daar te beurt viel. Ik voelde me helemaal niet goed in mijn vel met een gezicht vol rode vlekken en pigmentvlekken. Peggy stelde me helemaal op mijn gemak met een professionele zelfverzekerdheid die haar know how verraadde. Haar teamgenoten Fedra en Lynn doen niet onder wb professionaliteit en expertise. De behandeling gebeurde in een aangename en ontspannende atmosfeer, waarbij de vriendelijkheid een grote rol speelde. Nu 6 maanden later ben ik weer fier op mijn uiterlijk. De vlekken zijn verdwenen. Niemand die me mijn leeftijd geeft. Niet voor niets dat Peggy haar instituut ook een “verzorgingsinstituut” noemt. Van mijn krijgt ze 5 sterren . Het was de moeite om bij Harmony-concept aan te kloppen en Peggy en haar team te leren kennen.

Carina

ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderde. Super team

 

Wendy

Ik ben heel tevreden over de suikerontharing. Peggy en haar team zijn steeds heel vriendelijk.

Diane

Ik ben 56 jaar en kom hier een jaar of 4. Ik vond van mezelf dat ik er nog erg goed uit zag voor mijn leeftijd toen ik Peggy leerde kennen via mijn dochter. Mijn dochter sukkelde verschrikkelijk erg met haar huid en had al op verschillend plaatsen gestaan tot we bij Peggy langs gingen, het resultaat dat mijn dochter daar op vrij korte tijd bereikte was verbluffend !! Peggy overtuigde mij dat, ondanks ik nog een goede huid had, ook ik er 10 jaar jonger kon uitzien. En of dit gelukt is…. iederereen valt van zijn stoel als ik mijn leeftijd zeg, dit voelt zo goed, zo fijn !! Ik ben heel blij dat ik Peggy en haar team hebben leren kennen !!! Dit is werkelijk een team die van ontstemde mensen gelukkige mensen kan maken door hun terug een gezonde huid te bezorgen !!! Maar huidproblemen of niet, door hun juiste diagnose en behandeling van jouw huid word je daar sowieso een gelukkig en tevreden mens !! Dankjewel Harmony Concept !!!


Anja

Peggy en haar team zorgen er steeds weer voor dat elke behandeling een behandeling op maat is en je huid net dat geeft waar ze op dat moment nood aan heeft.En je ziet het aan het resultaat..Elke behandeling is steeds weer een beetje genieten..

Els

Ik kwam bij Harmony concept terecht op aanraden van een vriend, mijn huid was echt niet goed, veel ontstekingen en uitslag,veel cortisone-zalfjes moeten smeren, daar hebben ze snel komaf mee gemaakt! Nu krijg ik complimentjes over mn “gave” huid! Wat een ommekeer! Merci daarvoor!!!

 

 

Lieve

Peggy en haar team staan altijd met de glimlach klaar ,je wordt er voor elke behandeling in de watte gelegd . Ik zelf had last van een droge huid en pigment vlekken in mijn aangezicht van de zon . Peggy gaat bij elke klant individueel te werkt wat maakt dat ik nu een mooie gevoede huid hebt met nog weinig pigment vlekken . Zelfs mijn man gaat er naar toe voor de suikerig haring van borst en rug en is hier zeer tevreden over hij heeft na de behandeling geen uitslag op zijn lichaam . Ik raad het iedereen aan .

Magali

Problemen met de huid groot of klein, daar moet je voor bij Peggy en Fedra zijn! Super behandelingen en super producten. Ook voor een deugddoende verzorging kan je bij hen terecht. Een echte aanrader!


Katleen 

Ik ontdekte Harmony Concept heel toevallig door een Bongo-Bon. Het resultaat na die 1e behandeling was ongelooflijk! Ik dacht nochtans al goed voor mijn huid te zorgen, maar dit was toch van een heel ander niveau!! Dat 1e jaar kreeg ik dan ook heerlijke complimenten, vooral van mensen die me al een tijd niet meer gezien hadden. Ook mijn kinderen die kampten met de huidproblemen door de puberteit, zijn heel goed geholpen. Ze hebben nu een mooie huid, zonder littekens. Ondertussen ben ik 6 jaar trouwe klant. Elke keer opnieuw kijk ik uit naar mijn behandeling. Het is niet alleen een geweldige huidverbetering, het is ook echt genieten. Advies op maat door mensen met veel kennis van zaken en die hard werken om hun niveau zo hoog te houden!

Roxane

Geweldige service en advies. Peggy weet precies wat je huid nodig heeft en kiest de producten uit die voor je werken. En ze werken! Zowel de huid van mijn dochter als mijn huid stralen.

 

Annemie

Ik prijs me gelukkig door al meer dan 20 jaar te genieten van klasse verzorging en verjonging van mijn huid. Iedere behandeling is genieten met lichaam en geest door een professioneel team. Peggy en haar team zijn steeds zeer gedreven om een gevoel van welbehagen te geven ,dat uiterlijk en ook innerlijk mooie resultaten geeft. Ik merk een verschil tussen mijn leeftijdsgenoten . Ze vragen soms of ik een face lift of de verjongingselixir heb gebruikt . Daarom wil ik jullie super bedanken om altijd in iedere klant de schoonheid en jeugd van de huid naar boven te halen met de juiste produkten en de zalige behandelingen. Doe zo voort , mijn dochter en ik blijven fan !!!

Denise

Peggy en haar team, staan voor je klaar altijd vriendelijk en een goede diagnose voor de huid. Couperose en ontstekingen zijn helemaal verdwenen , een ontspannen behandeling iedere keer weer, een irritatie van de huid krijgt ze steeds weer opgelost. Super !!!


Myriam

Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team ! 

Marie-Louise

Harmony concept laat je telkens weer genieten van een verzorgd gevoel niet alleen voor je huid maar ook voor je haar. Het plaatje is compleet. Het is een top team.

Natalie

Peggy en haar team hebben mij van mijn overgevoelige huid verlost. Na een grondig intake gesprek werd mijn huid getest en werd beslist om een plan van aanpak strikt toe te passen waardoor mijn huis ondertussen al 13 jaar acné vrij is. Ik blijf dus vaste en zeer tevreden klant.:-)

 

Deborah

Dom weg met een Bongo bon bij Harmony Concept beland en ik ben er niet meer weg te slaan. Peggy en haar team hebben mij reeds met enkele problemen geholpen. Van een onzuivere huid, gevoelige huid in de winter tot nu pigmentvlekken te danken aan UVA/UVB. Voor elk probleem, weten ze de gepaste oplossing. Ook de begeleiding om de producten thuis op een correcte manier verder te gebruiken is top! Voor mij is dit geen schoonheidssalon zoals je op elke hoek van de straat wel eentje hebt. Bij Harmony Concept staat voor de gezondheid van haar en huid.

Mieke

Na een heerlijke wellnessdag bij Harmony Concept een paar jaar geleden merkte Peggy terecht op dat ik een gevoelige huid heb. Na een jarenlange zoektocht naar de juiste behandeling heb ik die bij haar en haar geweldig team toen gevonden. Zowel mijn huid als geest hebben een rust gevonden en dankzij hun expertise, steun en snelle service blijft mijn huid optimaal. Zowel familie, vrienden als mijn man (!) merken het positieve verschil. Dankjewel Harmony Concept!!!


Inge

Met een bongobon terechtgekomen bij Peggy en haar team. En… blijven plakken! Elke keer weer me-time, en met resultaat! Behandeling op maat met het nodige advies! Echt genieten! Top!

Sandra

Harmony-concept is een instituut zoals ik nooit eerder een heb ontmoet. Een geweldig team met telkens alle aandacht voor de gepaste behandeling naargelang je huid op dat moment nodig heeft. Mensen spreken mij soms wel aan over mijn huid en dat wil zeggen dat niet alleen ik de huidsverbetering opmerk maar ook de anderen. Dat geeft u een super gevoel en dat dankzij harmony-concept. Voor mij is het telkens genieten tijdens de behandelingen en van de warme mensen. Super!!!

 

Sandra

Mijn dochter had veel last van acne, maar dankzij de behandeling met kruiden heeft ze nu een glad gezichtje! Allemaal dankzij de professionele aanpak van Peggy en haar team!

Joke

Na jarenlang sukkelen met mijn huid en alles geprobeerd te hebben, ben ik godzijdank via mond aan mond reclame bij Peggy en haar team terecht gekomen!! Dit is het beste wat ik voor mijn huid ooit gedaan heb. Eindelijk een behandeling op maat van mijn huid! Het resultaat mag er zijn!! Wat de problemen ook zijn, zij staan steeds eerlijk en open paraat om mijn huid op peil te krijgen. Dit samen met een warme ontvangst en een super klantenservice…dat is echt kwaliteit!! Ik ben tevreden en wil echt nooit nog veranderen!!!


Maggy

Vrijdag op bezoek geweest voor een gezichtsbehandeling. Zeer tervreden hierover! Drie dagen na de behandeling nog een complimentje gekregen van mijn ventje; Dus het heeft zeker en vast effect!

Ella

Peggy en haar team slagen er iedere keer in om van een gestreste vrouw die binnenkomt een zen vrouw te maken die buitengaat. Je voelt je daar thuis, je wordt met de nodige aandacht verzorgd in een gezellig ingericht interieur, waar aandacht besteedt wordt aan privacy van elke klant en seizoensgebonden interieur. Je krijgt uitleg over wat belangrijk is voor je huid, hoe je de fantastische producten die ze gebruiken correct gebruikt, waarvoor ze dienen, waarom het een geheel is dat je verzorging uitmaakt. Ik als leek in dit wereldje heb al heel veel geleerd over deze tot dan toe onbekende wereld. Mijn huid en haar zijn gezonder geworden. Zij volgen jou op, zij kijken wat heeft gewerkt en wat is de volgende stap in het verzorgingsproces. Iedere keer opnieuw merk je ook dat ze niet blijven stilstaan met wat ze al in huis hebben, maar ze volgen ook de vooruitgang mee op. Zijn er nieuwe zaken om alle klanten nog sneller tot een gezonder allround resultaat te helpen. Heerlijk iedere keer weer, maakt niet uit wat voor vraag of issue je hebt, zij lossen het op. Dan rijdt je graag die extra km ’s. Echt een aanrader voor éénieder met huid en haar problemen. Effenaf TOP, beter kan ik het niet zeggen.

 

Ilse

Wauw, wat een persoonlijke aanpak en aandacht, zowel voor de mens op zich als voor uiterlijke verzorging. Elke keer is het thuiskomen, je goed voelen, omringd door de warmte van het huis en het team. Met plezier kom ik maandelijks naar jullie, ook al is het 3 kwartier rijden. Fier op het bekomen resultaat zeg ik dan ook oprecht: wees fier op jullie zelf en op jullie steeds innoverende en ambitieuze initiatieven, dank dat wij er van mogen genieten!

Miriam

Elke keer opnieuw… Dat heerlijke gevoel van welbehagen… dat gevoel van verzorgd zijn… van begrepen worden ook… Zoveel meer dan een schoonheidsbehandeling… de resultaten…de reacties ook van mijn omgeving….Zalig! Waarom zou ik voor minder gaan????

Emmy

Vroeger had ik last van couperose en vaak ontstekingen op de oogleden. Na slechts een paar behandelingen en de juiste producten voor mijn huid zijn deze problemen nu helemaal verdwenen. Mijn huis is opnieuw dikker en gezonder door de goed zorgen van Peggy en haar team.


Gerda

Ik kom hier al 7 haar voor huidbehandelingen, mijn huid is veel zuiverder, dikker en stralender geworden. Toen had ik psoriasproblemen maar dit is volledig verdwenen omdat mijn huid genezen is! Ik krijg hier altijd het juiste advies en de gepaste behandeling,

 

Diana

Met 60 had ik nog puistjes! In enkele beurten waren ze verdwenen en nu, 3 jaar later, zie ik er stralender uit dan ooit, met een mooi, gaaf gelaat!

Christel

Peggy en haar top team staan altijd klaar om de juiste behandeling te geven. Keer op keer puur genieten van meer dan 25 jaar ervaring !
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers