Schoonheidssalon van het jaar 2019!

Harmony Concept uit Rillaar verkozen tot beste schoonheidssalon 2019!

Op 17 november 2018, werden we gekroond tot Schoonheidssalon van het Jaar 2019. 👑 Nog een keer een welgemeende dankjewel aan iedereen die ons zo goed gesteund heeft: vrienden, familie, en vooral klanten! Zonder jullie was dit nooit gelukt! 🥰

De grootste winst aan de deelname van Schoonheidssalon van het Jaar is dat we gebleven zijn wie we waren en nog steeds zijn! We zijn dan ook zo dankbaar voor deze spontane mooie getuigenis van Maria op 17 november 2019.

Als klant van het eerste uur heb ik de groei en de evolutie van Harmony-Concept meegemaakt...lees hier


Het intervieuw van 17 november 2018!

In de finale van de wedstrijd ‘Schoonheidssalon van het jaar’ mocht Harmony Concept uit Rillaar zaterdagavond de hoofdprijs in ontvangst nemen. Zaakvoerder Peggy en haar dochter Fedra worden een jaar lang ambassadrices van de beautysector.

San Marco Village in Schelle werd dit weekend omgetoverd tot dé hotspot van de Belgische schoonheidssector. Gastvrouw van de avond was Geena Lisa, die op geheel eigen wijze de presentatie verzorgde. Van de vele kandidaten streden er nog drie voor de finaleplaats. Na maanden voorbereiden en uitkijken, kreeg Harmony Concept uit Rillaar de trofee.

“We glunderen nog van alle complimentjes,” vertelt Peggy Lemmens, die 28 jaar geleden met haar zaak begon. “Eén van de opdrachten was het ontvangen van een mystery guest. Die vertelde achteraf dat ze ons ‘de verborgen parel van het Hageland’ vond.”

Harmony Concept weet zich te onderscheiden door de unieke combinatie van natuurlijke behandelingen en technologische innovatie. Ze kiezen daarbij voor een totaalconcept: na een grondige analyse die zelfs de diepste huidlagen onderzoekt,

 

stellen ze een persoonlijk verzorgingstraject voor. Alles gebeurt dus op maat van de klant. “Dat is vanzelfsprekend,” zegt Peggy. “Iedere mens is anders, dus iedere huid is anders.

Schoonheid betekent niet voor iedereen hetzelfde. Wij gaan niet uit van het ideaal van de maatschappij, maar van de aangeboren schoonheid van onze klanten.” Voor de jury was het ecologische aspect een doorslaggevende factor om Harmony Concept te belonen met de titel. “De bosrijke omgeving, de streekproducten, de kruidenbehandelingen … Het plaatje is compleet.

Tegelijkertijd is Harmony Concept klaar voor de toekomst. Ze hebben aandacht voor de laatste ontwikkelingen en volgen voortdurend opleidingen.” Dochter Fedra haalde zo onlangs het diploma Huid Expert. Het schoonheidssalon is ook actief op sociale media en kreeg via die weg steun van vele tevreden klanten.

“We zijn heel trots dat we het komende jaar kunnen helpen om onze branche in de spotlights te zetten,” besluit een tevreden Peggy.

 
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers