Ontdek hier onze webshop

Light up huidanalyse concept op 3 niveau's!


Als HUIDexpert intoduceren wij het "light up huidanalyse concept"op 3 verschillende niveaus om u de beste huid te garanderen.


Wij hebben reeds 6 jaar ervaring met het analyseren van de huid. Maar kiezen ervoor om het nieuwe light up concept op 3 verschillende niveaus te lanceren.

 

*Nieuw!!! Light up huidanalyse: De nieuwe manier om foto’s van de huid te nemen  via RGB (daglicht), gepolariseerd licht (wit licht) en uv licht (blauw licht). Deze analyse laat zien hoe de verschillende huidlagen er echt aan toe zijn.


 

*Analyser in adviestudio: Reeds 6 jaar voeren wij wetenschappelijke metingen van de huid uit om u nog beter te helpen om uw eigen huid te leren kennen en uw producten en behandelingen te kunnen afstemmen volgens de behoeften van de huid. Wij meten de hydratatie van de huid, de sebum van huid en haar, de elastische eigenschappen van de huid, de meting van huidpigmentatie en roodheid enz...


*Per seizoen een analyse met de Derma scanner.

 

Je bent misschien al eens op gyneacologisch onderzoek geweest? Of misschien ook niet... Hetzelfde apparaat dat daar wordt gebruikt om een echografie te nemen is de basis van de Dermascan. De echografiescanner toont niet enkel de epidermis maar ook de dermis. Zo kan je de collageenstructuur zien, het vochtgehalte, de dikte van de huid en allerlei schade.


 

Voor deze uitgebreide huidmeting op 3 niveaus betaal je €45. Een light up huidanalyse of een analyse in adviesstudio is gratis bij aankoop van producten t.w.v.€150 of bij een gelaatsbehandeling.
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers