Ontdek wat een HUID!expert voor jou kan betekenen!

Fedra behaalde in oktober, na een intense opleiding en examen, haar diploma Huid!Expert. Dit label verzekert onze klanten ervan dat hun huid bij Harmony Concept in goede handen is!

 

Ontdek wat een HUID!expert voor jou kan betekenen!

Fedra behaalde in oktober, na een intense opleiding en examen, haar diploma Huid!Expert. Dit label verzekert onze klanten ervan dat hun huid bij Harmony Concept in goede handen is!Hoe zit het met jouw HUIDconditie?

Bij de HUIDexpert zal je HUIDCONDITIE en intrinsiek huidtype bepaald worden. Door op deze manier te werken zullen je producten veel beter afgestemd zijn op jouw huidtype en dus voor betere resultaten zorgen. Vraag zeker naar de HUIDanalyse bij een huidexpert bij je in de buurt.


Een huid wat? Je huidconditie is zo belangrijk voor de keuze van je producten! Een conditie is het gevolg van je leefgewoonte, verzorging en nog zoveel meer. Heb je last van een lipide beschadiging door verkeerd gebruik van je reiniger? Of heb je juist een verhoornde huid omdat je cellen teveel op elkaar zijn blijven plakken? Op niveau van celbeschadiging, zonverbrande huid, vetzuren, talgwaarden, pigmentgevoeligheid, reactiviteit, enzoveel meer, bepalen HUIDexperten met een kwaliteitslabel, jouw huidtype.

Dit bepaalt of je productkeuze resultaat zal boeken. Samen met continuiteit, volharding. Het is net hetzelfde als sporten: het helpt zolang je het blijft doen. Dus opnemen in je dagelijkse verzorging!

Hoe vaak wij al dames ontvangen hebben die verbaasd zijn dat na 1 behandeling niet ineens die puistjes als sneeuw voor de zon verdwenen zijn of na jaren zonnebaden op je 50 ste na 3 behandelingen nog steeds niet alle rimpels weg waren gestreken… Ook belangrijk om te onthouden: helaas kan een schoonheidsspecialist noch een HUIDexpert niet toveren. Er zal, net zoals bij sport, tanden poetsen etc.., doorzetting en herhaling nodig zijn.

Krijg je op je 60 ste nog terug de huid van toen je 35 was? Neen. 30% is hormonale veroudering, afname van de huidvetten en hormonen en het gedeelte dat genetisch is bepaald. Maar dan blijft er nog altijd 70% waar jezelf aan kan werken. En het loont echt de moeite!


HUID!expert:

Met dit kwaliteislabel ben je ervan verzekerd dat jouw huid op maat behandeld wordt en in handen is van goed opgeleide HUID! Specialisten. HUID!expert: Zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten die opgeleid zijn om op een hoger niveau te werken. HUID!expert : Is de stap tussen dermatoloog en het schoonheidssalon. HUID!expert: Voor een huidprobleem zoals: rode vlekjes, droge of ruwe huid, acné type 1 of 2, rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken, couperose, rosacea, ... kan je bij ons terecht. HUID!expert: Laat dan nu jouw uniek huidbeeld in kaart brengen via ons nieuwe "light up" huidanalyse concept
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers