Totale make-over

Schoonheid in harmonie met de natuur

Ontdek het beauty parcour hier!

Het begrip schoonheid houdt voor iedereen iets anders in. Bovendien zit schoonheid niet enkel aan de buitenkant: het betekent ook dat je je vanbinnen goed voelt. Bij Harmony Concept in Rillaar willen we daarom meer doen dan enkel je huid goed verzorgen; we willen er eveneens voor zorgen dat onze klanten zich goed in hun vel voelen. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan diverse producten en behandelingen in combinatie met kleurenlichttherapie, die zorgen voor de ultieme verwennerij en relaxatie.


Vertrouw op de kracht van de natuur

Mensen mooi maken, da's nu eenmaal onze passie. Daarenboven vinden wij het ook belangrijk om steeds in harmonie te blijven met de natuur. Daarom werken wij niet met chemische ingrediënten, maar vertrouwen wij op de kracht van natuurlijke producten die medisch geïnspireerd zijn.
 

Innovatieve, resultaatgerichte behandelingen

Naast een ruim aanbod aan producten biedt Harmony Concept eveneens een uitgebreide keuze aan professionele behandelingen. Je kan bij ons namelijk terecht voor diverse gelaatsverzorgingen, waarbij steeds de K-methode wordt toegepast. Deze massagemethode verbetert de kwaliteit van de huid en zorgt voor een sensationele ontspanning: zo wordt elke gelaatsverzorging een wellness ervaring!


Voorts bieden wij ook servicebehandelingen (pedicure, manicure en ontharingen) en lichaamsverzorgingen zoals pakkingen en cellulitisbehandelingen. Op die manier kan je je van kop tot teen laten verwennen en zorgen wij ervoor dat je in topconditie blijft!

Ons professioneel schoonheidssalon te Rillaar

Door je huid goed te verzorgen zie je er steeds stralend uit en kan je als het ware mooi ouder worden. Wil jij je huid daarom eens extra laten verwennen, of zoek je een specifieke lichaams- of gelaatsverzorging? Neem dan zeker contact op met Harmony Concept (Vlaams-Brabant). Ons doel is bovendien niet enkel om mensen mooi te maken: we willen er tegelijk voor zorgen dat onze klanten zich goed voelen. Daarom werken wij steevast met natuurlijke producten die hun kracht putten uit organische elementen. Wil je graag meer weten, contacteer ons dan vandaag nog!


Privacybeleid Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers