HUID!expert ontdekkingsbehandeling!


*Ontdek hoe wij elke huid een nieuwe kans geven...

Of je nu rimpeltjes of huidproblemen wil weg werken ... Harmony Concept zorgt telkens weer voor verbluffende resultaten. Wij laten jouw grauwe huid stralen, vervagen pigmentvlekken en couperose en verstevigen jouw verslapte huid!

Hoewel een huidspecialist veel kan zien aan de buitenkant van de huid, is het soms zowel voor de specialist als de klant verhelderend om te weten wat er nu precies aan de binnenkant van de huid gebeurt. Laat dan nu ook jouw uniek huidbeeld in kaart brengen in onze adviesstudio.

*Wij intoduceren het nieuwe "light up huidanalyse concept"

Wij hebben reeds 5 jaar ervaring met het analyseren van de huid in adviestudio. Maar kiezen ervoor om het nieuwe light up concept op 2 verschillende niveaus te lanceren.


*1* Light up huidanalyse

De nieuwe manier om foto’s van de huid te nemen via RGB (daglicht), gepolariseerd licht (wit licht) en uv licht (blauw licht). Deze analyse laat zien hoe de verschillende huidlagen er echt aan toe zijn.

 

 

*2*Analyser in adviestudio

Reeds 5 jaar voeren wij wetenschappelijke metingen van de huid uit. Wij meten de hydratatie van de huid, de sebum van huid en haar, de elastische eigenschappen van de huid, de meting van huidpigmentatie en roodheid enz...


Op basis van deze professionele analyse stellen we dan een effectief behandelplan op. Onze medisch geiïnspireerde producten verzorgen dan ook niet alleen je huid, maar veranderen deze ook! Wij volgen ook de veranderingen doorheen de behandelingen samen met jou op, zodat jij met eigen ogen de verbluffende resultaten ervan kan zien. Onze leuze is dan ook niet voor niets “10 jaar jonger in 365 dagen” oftewel een gezonde huid in 365 dagen.

 

Wat mag je verwachten van een HUID!expert ontdekkingsbehandeling?

Invullen van huidfiche en bespreken van de evolutie van je huid.

Huidanalyse op 2 verschillende niveaus: analyser, light up en huidscan.

Reiniging, peeling met gommage en normaliseren van je huid met aangepaste lotion.

Individuele testfase om de reactie van de huid (huidanalyse) na te kijken.

Aanbrengen aangepaste concentraten d.m.v masker , sonoforese, iontoforese, ledtherapie, kleurenlichttherapie.

Afsluiten met aangepaste bescherming en bespreking van resultaten van testfase.

Duur 90 min aan €125


Ontdek wat een HUID!Expert voor jou kan betekenen!
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers