Ontdek hier onze webshop

Online bestellen kan via:

www.harmony-concept.be of via mail info@harmony-concept.be


Al bijna 30 jaar is Harmony Concept jouw rechterhand voor de verzorging van huid, haar en lichaam. We bieden niet alleen op maat gemaakte behandelingen aan, maar zijn ook jouw vaste adres voor kwalitatieve verzorgingsproducten.

Als experts in verzorging weten we welke schade goedkope namaakproducten kunnen berokkenen aan je huid. Onze professionele verzorgingsproducten zijn van hoge kwaliteit. Dankzij het uitgebreide gamma vinden we voor elk huidtype het juiste product.

Kwalitatieve producten zijn noodzakelijk, maar het juiste advies bij het gebruik van die producten is onbetaalbaar. Het is onze missie om jou correct te informeren over de toepassingswijze, de hoeveelheid en frequentie van aanbrengen en de juiste combinatie met andere producten. Bovendien houden we ook altijd jouw levensstijl in het achterhoofd. Zo kunnen we je steeds persoonlijk advies geven dat afgestemd is op de noden van je huid.

Wij maken jouw bestelling klaar voor afhaling of versturen deze per post.

Rekeningnummer BE 31 734381146755 met vermelding van het product dat je wenst.

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers