Activeer het zelfvermogend vermogen van de huid!


LED biostimulatie opera spectrum

LED Mask is een gebruiksvriendelijke, budgetvriendelijk en handsfree LED masker voor tal van toepassingen. Dit LED masker biedt de mogelijkheid om fibroblasten biologisch te stimuleren en te herstellen. Het kan daarom ingezet worden bij iedere andere behandeling en bij iedere klant.

Bij het Opera LED Mask kunt u tegelijk ook galvanische stroom inzetten voor een extra huidverjongende en huidzuiverde boosting.

 

                                                 Schoonheid is voor iedereen 


- fijne lijntjes en rimpels vervagen tot verdwijnen

- de vochtbalans verbetert

- de couperose en pigmentvlekken verzachten

- verkleint de poriën

 

- acné (jeugd en volwassenacné) geneest snel en wordt onder controle gebracht

- geïrriteerde huid herstelt snel

- de spankracht en elasticiteit van de huidstructuur verbeteren


 

Evenswiss-therapie is een nieuwe benadering in de kwestie van huidverjonging. Het is het enige wat je nodig hebt voor een jongere huid.Alle producten binnen het Evensiwss-gamma bevatten namelijk dermatopoietin, een molecule die inwerkt vanaf het huidoppervlak tot in de lederhuid en zelfs in het onderhuidse bindweefsel. Het stimuleert je huidcellen om nieuwe collageen en elastine aan te maken en helpt zo je huid om zichzelf op te bouwen en te verjongen.
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers