Het geheim van een perfecte uitstraling!

Zelfvertrouwen, stijl, klasse & persoonlijkheid ...... door kleuranalyse

Kleuren maken de man/vrouw

Kleuren kunnen uw persoonlijkheid onderstrepen. Ze kunnen rust, harmonie en tevredenheid uitstralen. Ze kunnen ook het tegenovergestelde doen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de kleurenharmonie van elk individu opvallende overeenkomsten heeft met de kleurenharmonieën van de vier jaargetijden: de prille lentekleuren, de zomerpastels, de gouden herfstkleuren en de heldere winterkleuren.
De kleurenanalyse.... voor het leven... aan €100 Een analyse duurt +/- twee uur.

Uiteraard krijgt u eerst uitleg over bepaalde begrippen die het u mogelijk maken het maximum uit uw analyse te halen. Na een gelaatsreiniging worden uw natuurlijke kleuren (huid, ogen, haar,...) ontleed. Deze dienen als vertrekpunt. De eigenlijke kleurenanalyse vindt plaats door het draperen van speciaal ontwikkelde en gepatenteerde kleurendoeken. U zult merken hoe de ene kleur ten opzichte van de andere de uitstraling van uw gezicht verandert.De test leert u dus:

Welk type u bent welke kleurennuances voor u het beste zijn.Bij het advies zijn make-up tips en een unieke persoonlijke kleurenwaaier inbegrepen. Dit praktische hulpmiddel behoedt u vanaf dan voor impulsieve aankopen (veelal miskopen) en bespaart u geld, tijd en ergernis. Een kleurenanalyse is éénmalig en voor het leven. Als u uw kleuren eenmaal ontdekt heeft, zult u er heel uw leven op uw best uitzien.

 

Waar wacht u eigenlijk nog op? Maak nu een afspraak met uw kleurenanalyste.
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers