Ontdek ons metamorfose concept


Op slechts enkele uren tijd een compleet nieuw iemand worden... Wie droomt er niet van? Het hoeft zelfs niet langer bij dromen te blijven: Harmony Concept in Rillaar (Vlaams-Brabant) ontwikkelde namelijk een metamorfose concept dat verschillende behandelingen combineert voor je huid, lichaam en haar. Dankzij onze metamorfoses stap je in een mum van tijd dan ook naar buiten met een compleet nieuwe look en een prachtige, natuurlijke uitstraling!
 

Wat houdt een metamorfose in? (prijslijst hier)

De prijs die u betaalt €185,00, €190,00, €195,00 is afhankelijk van de keuze die u maakt bij de gelaatsprotocols (45min of 60min therapie) en de kapselprotocols (standaard).

Aan de basis van een metamorfose liggen onze eigen ideeën, die we zelf hebben uitgewerkt tot een volledig concept. Een totale metamorfose bestaat namelijk uit een  beauty gelaatsverzorging (met de kreimethode, lichttherapie, een hand- en voetpakking) of een medish geïnspireerde gelaatsverzorging (met kruidentherapie of een andere technologische innovatie), het kleuren, knippen en brushen van de haren en indien gewenst ook maquillage met natuurlijke make-up. Naast een totale metamorfose kan je bovendien ook kiezen voor een make-over op jouw maat.

In harmonie met jezelf en je omgeving

De metamorfoses van Harmony Concept worden steeds aangepast aan het seizoen, de trends en de klant.Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers