Friendsday | Harmony Concept

Mijn herexamens achter de rug, op vakantie geweest en bezig met een nieuw project. Het was hoog tijd om wat tijd te spenderen met mijn beste vriendin en te genieten van een echte girlsday.  Daarom trok ik vorige week donderdag 24 augustus samen met mijn beste vriendin naar Harmony Concept te Rillaar voor een verwenmoment.

Ik zag het helemaal zitten om eens een dag helemaal aan niets te hoeven denken. Bij aankomst lag er mooie rode loper klaar, wat zorgde voor een VIP gevoel. Toen we binnen kwamen kregen we lekkere champagne en streekgebonden hapjes. Ondanks dat ik van dezelfde streek ben, was ik aangenaam verrast om dingen te proeven. Het beloofde een goede dag te worden.

Wat stond er allemaal op het programma?  

 • Perk behandeling

 • Gratis scannen van de huid

 • Make-up advies

 • Gratis goodiebag

 

Perk! Voor ik naar deze friendsday ging, had ik nog nooit eerder gehoord van Perk. Ik had het doosje al wel eerder zien staan toen ik naar Harmony Concept ging voor mijn suikerontharing, maar ik heb er nooit echt aandacht aan gegeven. Daarom was het enorm fijn om dit product te leren kennen tijdens dit event. 

Wat is perk? Wie zijn gelaat op een budgetvriendelijke manier een instant beauty look wil geven, moet zeker eens een kijkje nemen bij het nieuwe concept van Perk.  Perk werkt met een roller-flex die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert en gelijktijdig vitale antioxidanten aflevert. Doordat het je poriën verwijdt, wordt alles goed geabsorbeerd en krijg jij een instant frisse look. Dagelijks gebruik van een ampule boordevol antioxidanten voedt je huid trouwens nog meer, zodat je deze zomer een heuse boost kan krijgen, waar je ook bent. Dus ja hoor, zo verschijn jij absolutely glowing op je lievelingsconcert, festival of party night out. Een nachtje feesten kan geen kwaad zolang je maar lief bent voor je huid. You’re ready to glow!  

Harmony Concept wist Perk te bemachtigen om de kwaliteit en de vraag van hun salon te kunnen aanvullen voor de nieuwe en toekomstige generatie.Met een drukke levensstijl heb ik niet veel tijd om mijn huid op een gepaste manier te verzorgen, wat echt een zonde is. Met Perk hoef ik niet veel tijd vrij te maken en het is al zeker geen al te prijzige behandeling.  Enkel 10 minuutjes heb je nodig om je huid op een goede manier te verzorgen. En het grootste pluspunt van al, je kan het gewoon zelf doen. Daarnaast is Perk voor elk huidtype verkrijgbaar.

Harmony Concept biedt Perk aan in verschillende pakketjes. Bij elk pakket zit een behandeling in het salon en behandeling voor thuis. Je komt nooit voor verrassingen te staan, want je weet op voorhand wat de prijs zal zijn zonder extra kosten.  Je hebt drie formules in de Perk behandelingen:

 
 • Perk gelaatsbehandeling + product voor thuis = 75 euro

 • Perk oogbehandeling + product voor thuis = 55 euro

 • Perk lippenbehandeling + product voor thuis = 45 euro

 

Ik gebruik Perk het liefst in de ochtend, omdat het een fris gevoel geeft en ik er onmiddellijk wakker van wordt. Ideaal na een nacht feesten, om de volgende ochtend er wakker en verzorgd uit te zien!Wil je meer informatie? Bekijk dan zeker eens de website van Harmony Concept.  

Gratis scan van de huid

Na de Perk behandeling volgde er een gratis scan van mijn huid. Ik had dit nog nooit eerder laten doen en was erg benieuwd naar het resultaat. Heel verrassend was dat ze op deze scan konden zien dat ik last heb van stress. Door deze stress verminderd het aantal collageen in mijn huid. Say what? Dit wist ik helemaal niet. Daarom gaven ze mij als advies dat ik het best een nachtcrème kan gebruiken om het tekort aan collageen terug op te bouwen na een stresserende dag. Wat ze ook konden zien was dat ik mijn huid niet regelmatig genoeg reinig. Enkele nuttige tips waarvan ik zeker gebruik maak. Misschien binnenkort een tweede scan laten maken om te kijken of er een verschil zichtbaar is?  

Gratis make-up advies

Ik vind make-up enorm fascinerend, maar ik heb er zelf veel te weinig tijd voor waardoor ik snel mascara en wat lipstick opdoe en zo de deur uitloop. Ik was dus enorm benieuwd welke make-up ze zouden gebruiken en welke kleuren mij leuk zouden staan. 

Omdat ik zelf niet veel make-up draag, stelde ze voor om mijn make-up zo onopvallend mogelijk te maken. En vooral gebruik te maken van natuurlijke kleuren.Hiervoor gebruikte ze de make-up van Jane Iredale. Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van dit merk gehoord, maar ik was er aangenaam door verrast. Jane Iredale is make-up die bestaat uit enkel natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een natuurlijke tint. Daarnaast is de make-up niet getest op dieren.

De ideale moment om deze make-up te testen. En het resultaat was er, je kon zien dat ik make-up ophad maar het overheerste niet. Juist zoals ik het net wil.

Harmony Concept biedt regelmatig een 30-30 formule aan voor dit make-up merk.Wat is een 30-30? Je betaald 30 euro voor make-up advies, na het advies mag je voor 30 euro een product uitkiezen. Ideaal toch?Wil je meer informatie? Bekijk dan zeker eens de website van Harmony Concept.  

Spijtig genoeg ben ik helemaal vergeten een mooie foto te nemen van het eindresultaat. Ik was te geconcentreerd op de leuke gesprekken en de nieuwe dingen die ik tijdens deze dag heb geleerd.

Goodiebag  Op het einde van deze leuke dag, kregen we een goodiebag mee naar huis. In deze goodiebag zat meer informatie over de verschillende producten die werden besproken tijdens deze dag. Daarnaast kon je ook nog enkele staaltjes terugvinden.

Conclusie  Deze dag is de ideale moment voor als je de stap naar een salon niet meteen durft te zetten. Hier kan je de faciliteiten leren kennen en producten uittesten.Ik hoop dat er een tweede friendsday zal georganiseerd worden, want dan ben ik er zeker weer bij!  

Om deze leuke dag af te sluiten ging ik samen met mijn beste vriendin iets eten op restaurant en zijn we naar de cinema geweest om de film ‘Everything, Everything’  te gaan kijken. De perfecte girlsday, dat kan je wel zeggen.

 

Passie
voor schoonheid
 • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
  Carina
 • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
  Myriam Thielemans
 • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
  Griet Valkenaers