In harmony with yourself!

Ik ga al enkele keren op bezoek bij Harmony Concept. Ik ben gestart met hen dankzij mijn keuze wanneer ik de Bongo bon mocht gebruiken voor een deugddoende massage. Die massage was zo meegevallen dat ik besliste om meer en meer naar Rillaar af te zaken, naar de mooie zaak van Fedra en Peggy.

Harmony Concept is meer dan wellness alleen. Ik ging een klein gesprekje aan met Peggy, om jullie alles te vertellen over Harmony Concept. Harmony is begonnen als een schoonheidssalon waaraan een kapsalon werd toegevoegd. Later is daar ook een wellness(privé) concept bijgekomen

Het idee was om mensen in zijn totaliteit mooi te maken. Het evenwicht te zoeken in schoonheid. Mensen te laten stralen. In 2013 zijn ze van concept veranderd waardoor er maar 2 specifieke concepten in het kapsalon zijn overgebleven.

Zij kozen zeker voor de goed draaiende metamorfose en totale make-over concept (in combinatie met het kapsalon).

What’s in a name? Wat bieden ze aan?

– Metamorfose (kapsel en gelaatsverzorging)

– Totale make-over (kapsel, make up en kleurenanalyse)

– Kleur en stijl advies

– Gelaatsverzorgingen op maat

– Servicebehandelingen (pedicure, manicure, epilaties, kleurenlichttherapie)

– Nagelstyling voor gezonde nagels met de producten van onder andere ProNails

– Suiker ontharing of laserontharing

– Body contour behandelingen: sudatonic en wraptonic

– Wellness arrangementen met bijvoorbeeld onze sauna/infrarood en swimming spa

– Feest-en bruidsarrangementen

Peggy wil haar eigen grenzen verleggen om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Ook bijvoorbeeld met mijn allergieën is het belangrijk dat iemand de juiste producten toepast. Peggy kijkt er nauw op toe deze te gebruiken.

De know how is dan ook over al 26 jaar ontwikkeld. Met het juiste advies en de juiste behandelingen kan je enorm veel bereiken. Dat is de kunst van het vak. Daarom doen Peggy én dochter Fedra het enorm graag.

Ze willen ook innoveren deze zomer met bijvoorbeeld een aangepaste zonbehandeling waar ze een huidtest doen. Aan de hand van die resultaten wordt er dan gesproken over een specifieke behandeling.

Meten is weten is de quote die Peggy hier énorm graag voor gebruikt. “Wij hebben onze wellness arrangementen voor 1 of 2 personen. Deze arrangementen kan je combineren met sauna/ infrarood en swimming spa.Voor de zomer bieden wij de body contour behandelingen (voor bijvoorbeeld cellulitis) aan in combinatie met sudatonic en wraptonic om het lichaam te ontgiften en te verstevigen. Lekker, makkelijk én vooral het werkt zo goed.

De resultaten zijn verbluffend!”, aldus Peggy. Ik ben ook fan van hun lichttherapie die je energie kan geven. De massages van dochter Peggy gecombineerd met de suikerontharing is heerlijk. Die ontharing is volledig pijnloos voor mij! Daarnaast is Peggy een fantastische madam met het hart op de juiste plaats. Breng hen zeker eens een bezoekje!


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers