Ken jij je huidconditie?

Wat wil jij graag veranderen aan je huid? Met onze ultrasound scanner laten we je zien hoe gezond jouw huid echt is! We vertellen je ook wat je kan doen om vervelende huidproblemen zoals rimpels of acne aan te pakken.𝗪𝐀𝐍𝐍𝐄𝐄𝐑⁣⁣ van 25 februari tot en met 29 februari⁣⁣ 𝐑𝐄𝐒𝐄𝐑𝐕𝐄𝐑𝐄𝐍⁣⁣ is verplicht! Haast je want vol = vol! Laat je adviseren door uw HUID!Expert: met een eerlijk en correct advies!

 

Ontdek wat een HUID!Expert voor jou kan betekenen!

Je bent misschien al eens op gyneacologisch onderzoek geweest? Of misschien ook niet... Hetzelfde apparaat dat daar wordt gebruikt om een echografie te nemen is de basis van de Dermascan. De echografiescanner toont niet enkel de epidermis maar ook de dermis. Zo kan je de collageenstructuur zien, het vochtgehalte, de dikte van de huid en allerlei schade.

Met de Dermascan Ultrasound Scanner kunnen we precies zien hoe gezond jouw huid echt is. 😮 Niet enkel aan het oppervlak, maar ook in de diepere huidlagen. Op die manier kunnen we je nog beter advies geven over de producten die je best gebruikt om je huid gezond te maken en te houden.

Onze medisch geiïnspireerde producten verzorgen dan ook niet alleen je huid , maar veranderen deze ook!. Wij volgen ook de veranderingen doorheen de behandelingen samen met jou op, zodat jij met eigen ogen de verbluffende resultaten ervan kan zien. Onze leuze is dan ook niet voor niets “10 jaar jonger in 365 dagen” oftewel een gezonde huid in 365 dagen
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers