Onze merken voor uw haarverzorging


Kérastase

Kiezen voor Kérastase is kiezen voor de nieuwste technologieën van de Recherche Avancée L'oreal voor de verzorging van het haar . Verzorging op maat met unieke en doelgerichte technologieën. Het advies van expert kappers die opgeleid zijn om een gepersonaliseerd advies te geven.Technische 

 

producten met zeer krachtige werking en een onmiddelijk zichtbare doeltreffendheid.Een volledige professionele service:diagnose,toepassing,opvolging voor thuis.

Techna 

Techna heeft beslist omprofessionele, organische instrumenten zonder ammoniak te creëren, om elk zintuigelijk contact in het salon "veilig" te maken. De gebruikte technlogie van Techna producten is die, die niet gezien wordt. Ze is eenvoudig in gebruik, maar ter zelfde tijd is het ook een ware en complete sensatie van veiligheid voor de gebruikers, of ze nu kapper of consument zijn.


Onze merken voor uw natuurlijke make-up...


Jane iredale

De technisch meest geavanceerde make-up ter wereld. Wanneer u deze make-up draagt,zal u zien hoe gaaf en zacht uw huid er uitziet. U zal ervaren hoe zijdezacht deze minerealen aanvoelen. U zal versteld staan hoe makkelijk ze aan te brengen zijn en hoe lang ze op uw huid blijven zitten,zonder bij te werken. 

 

Mineralen zullen uw leven ook eenvoudiger maken ,omdat ze een foundation, camouflage,huidverzorging en zonbescherming in èèn enkel product zijn. De zonnefilter beschermt u tegen UVA en UVB stralen.

Onze merken voor uw ultieme huid, lichaam en wellness verzorgingen


Dr. Med. Christine Schrammek

Is de dermatologe ten dienste van de Cosmetica. Deze behandeling zonder toevoeging van additieven, berust op meer dan 35 jaar ervaring. De behandelingen met kruiden zijn bedoeld voor een ontspoorde huid (rimpels, verslapte huid, vale huid, pigment- en ouderdomsvlekken, open poriën en acne).

 

Evenswiss-therapie

is een nieuwe benadering in de kwestie van huidverjonging. Het is het enige wat je nodig hebt voor een jongere huid.Alle producten binnen het Evensiwss-gamma bevatten namelijk dermatopoietin, een molecule die inwerkt vanaf het huidoppervlak tot in de lederhuid en 

 

zelfs in het onderhuidse bindweefsel. Het stimuleert je huidcellen om nieuwe collageen en elastine aan te maken en helpt zo je huid om zichzelf op te bouwen en te verjongen.

Mesoestetic

Mesoesthetic: nummer één in corrigerende medische huidverzorging! Mesoestetic is een van s'werelds meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingslaboratorium, met haar hoofdkantoor in Barcelona.

 

Daar worden contunu innovatieve gelaats-, zonbeschermings-en lichaamsproducten ontwikkeld.

LPG endermologie

Sinds 30 jaaar is LPG SYTEMS expert in de mechanismen van de huid en heeft nu een lijn nutricosmetica ontwikkeld die aan de verwachtingen van vrouwen voldoet: anti-aging, slankheid, anti-cellulite en welzijn.

 

De beste van elk ingredient in een nomade dosis : high-tech formules concentratie van natuurlijke producten express kuur van 14 dagen Functionele en overal mee te nemen verpakking.

Christina cosmetics

Christina is een wetenschappelijk georiënteerd cosmeticamerk uit Israël dat gespecialiseerde huidproducten en 100% therapeutische peelings ontwikkelt. Christina staat garant voor betrouwbare kwaliteit.

 

Zij werken met zuivere natuurlijke bestanddelen en 100% natuurlijke therapeutische peelings. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar en meetbaar.

Perk

Wie zijn gelaat op een budgetvriendelijke manier een instant beauty look wil geven, moet zeker eens een kijkje nemen bij het nieuwe concept van Perk! Perk werkt met een roller-flex die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert en gelijktijdig vitale antioxidanten aflevert

 

Deynique

Is ontstaan uit de ontdekking van de beste natuurlijke ingrediënten, in het bijzonder Aloë-Vera. In alliantie met innovatieve bio-technologie ontstaan er optimale resultaten.


Onze merken voor hand- en voetverzorging


Pro nails

Pronails creërt hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit.Omdat het merk zeer gewild is, ontwikkelde Pronails ook producten voor thuisverzorging voor schoonheidsbewuste consumenten- enkel verkocht door salons en nagelverzorgingsspecialisten.

 

Footlogix

Is een uniek en revolutionair gamma cosmetische voetverzorgingsproducten met farmaceutische ingrediënten en eigenschappen. De formule maakt gebruik van een nieuwe baanbrekende technologie: de “Dermal Infusion Technology®” waarbij de actieve ingrediënten sneller indringen en lang nawerken.

 

Onze merken voor epilaties


Roypro 100% suiker

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Zeg waarvel aan pijn,ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën...

 Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers