Light up huidanalyse ontdekking

De juiste verzorging voor thuis

Rimpels, onzuiverheden, roodheid, striemen, cellulitis, haaruitval, schilfers,... Er zijn heel wat verschillende problemen waarmee je huid, haar of lichaam te maken kan krijgen. Het goede nieuws is dat Harmony Concept voor al deze problemen ook een oplossing heeft, want mensen mooi maken en adviseren is nu eenmaal onze passie! Om een optimaal resultaat te verkrijgen is het wel nodig om tussen de behandelingen in het instituut door ook thuis je goed te verzorgen. De juiste producten zijn dan natuurlijk onmisbaar, en om deze voor jou te vinden zijn er de specialisten van Harmony Concept!


Beginnen bij het begin: de analyse

Voor elk huid-, haar- of lichaamsprobleem bestaan er specifieke producten. Daarom maken we eerst een grondige analyse zodat we kunnen kijken welke producten het meest geschikt zijn voor jou.

 

Deze analyse gebeurt met speciale medische apparatuur, en met dit toestel kunnen we eveneens de veranderingen aantonen doorheen de behandeling. Zo kan je met eigen ogen de gunstige effecten bekijken van onze producten. De leuze van Harmony Concept is niet voor niks "10 jaar jonger in 365 dagen" oftewel "een gezonde huid in 365 dagen"!

De gepaste producten voor elk probleem

Omdat we bij Harmony Concept over een erg ruim aanbod aan producten beschikken zijn we in staat om elk probleem, van huid, lichaam en haar, snel en effectief aan te pakken.

 
Zo vind je bij ons producten van diverse merken, waaronder:
 • Schrammek                                            Jane iredale
 • Mesoethetic                                           Kérastase
 • Hydrafacial                                             Techna
 • L'oreal                                                      Joico
 • Deynique                                                 Pro nails
 • Germaine de Capuccini                         Royxpro
 • Evenswiss                                               Perk
 • Beaucross                                               Footlogix
 • Gyp                                              LPG endermologie
 • Christina cosmeceuticals

Elk van deze merken biedt een oplossing voor specifieke problemen. Bovendien gaan deze medisch geïnspireerde producten niet enkel je huid verzorgen, maar ze ook echt veranderen. In combinatie met onze jarenlange ervaring vinden wij gegarandeerd de geschikte producten voor jouw huid, lichaam of haar!

Er langer jong en mooi uitzien

Wie zijn huid, haar en lichaam regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens ook thuis goed verzorgt, zal er langer jong en vooral mooi uitzien! Onze specialisten weten als geen ander hoe dit te realiseren: na een grondige analyse bepalen zij voor jou de juiste producten. Persoonlijke begeleiding en professioneel advies staan bovendien altijd centraal, zodat je ook thuis je op de gepaste manier kan verzorgen. Aarzel niet om Harmony Concept te contacteren en meer informatie te vragen over ons productengamma!


Privacybeleid

Passie
voor schoonheid
 • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
  Carina
 • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
  Myriam Thielemans
 • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
  Griet Valkenaers