Laserontharing


Wat is laserontharing?

 Laserontharing: werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing.


Gratis testsessie: Deze bon geeft je recht op een testsessie ter waarde van €30 of kan in mindering gebracht worden bij de eerste behandeling. Bij deze eerste afspraak krijgt u een uitgebreide uitleg over de verschillende lasertechnologieën, de fysiologische evolutie, de risico's en gevolgen van de behandeling. Daarna voeren wij een test uit op uw huid waardoor u kennis maakt met de laser en het resultaat dat die teweeg brengt.


Na een tijdje zal u de doeltreffendheid ongetwijfeld merken, alle haartjes op de behandelde zone vallen uit na enkele weken. De zone die wij gratis behandelen is naar wens op uw lichaam, gelaat, oksels, bikini, benen of armen.

*Gewaarborgde resultaten*LightSheer Diodelaser*Verpleegkundig personeel*Slechts 5 tot 8 behandelingen.


Bekijk onze nieuwe promo's hieronder:

Actie van 01/12/2022 tot 31/03/2023

Bovenlip & kin 4 + 1 gratis

Betaal in 4 keer €480* in plaats van €600.

profiteer van €120 korting*

Bovenlip & kin 4 + 2 gratis

Betaal in 1 keer €480* in plaats van €720.

Profiteer van €240 korting*

 

Onderbenen zonder knie 4 + 1 gratis

Betaal in 4 keer €1000* in plaats van €1250.

Profiteer van €240 korting*

Betaal in 1 keer €900* in plaats van €1250.

Profiteer van €350 korting*

 

Onderbenen met knie 4 + 1 gratis

Betaal in 4 keer €1200* in plaats van €1500.

Profiteer van €300 korting*

Betaal in 1 keer €1100* in plaats van €1500.
Profiteer van €400 korting*

 

*actie niet cummuleerbaar met andere promoties of kortingen.
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers