Ontdek hier onze webshop

Mooier ouder worden!Iedere huid is anders en vraagt daarom om individuele aandacht.

Onze specialistes beschikken over specifieke kennis en methodes om uw huid te analyseren. Aan de hand hiervan wordt met u een persoonlijk behandelplan samengesteld voor huidverzorging of huidverbetering. Voor een optimaal resultaat kunt u behandelingen ook in kuurverband ondergaan. Onze specialistes kiezen graag samen met u de meest geschikte Germaine de Capuccini gelaatsbehandeling. Alle Germaine de Capuccini gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met de exclusieve Japanse Kirei methode, waardoor gelaat,lichaam en geest weer in balans zullen komen. Er is ook een mogelijkheid tot een rol en lift massage en kobido massage.


Wat is de Kobido massage?

'Deze gezichtsmassage is een oud Japans ritueel. Hiermee worden de oppervlakkige en diepere spierlagen van je gelaats-, nek- en hoofdspieren behandeld. Ook worden de acupunctuurpunten in je gezicht met lichte druk gemasseerd. Doordat al deze punten reflexzones zijn naar andere organen, werkt deze gezichtsmassage ook in op het hele lichaam.Tot slot vindt lymfedrainage plaats waarmee gifstoffen worden afgevoerd.Wat doet het:'De Japanse Facelift of kobido massage heeft een liftend effect.

 

De huid wordt strakker en je krijgt een betere doorbloeding naar het gezicht, je gaat er echt heel goed uitzien. Maar deze gezichtsmassage is vooral ook heel ontspannend. Je komt fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in balans.'

 

Wat is Roll en Lift massage: Germaine de Capuccini lanceert een nieuwe tool om het gelaat te masseren. Daarmee worden nog betere resultaten bereikt tijdens anti-aginggelaatsverzorgingen. De massageroller is vervaardigd uit aluminium en germanium (mineraalextract) dat een semi-geleider is. De daarbij behorende behandeling is geïnspireerd op Japanse massagetechnieken en bestaat uit vijf stappen (voorbereiding van de huid, hermodellerende bewegingen, shiatsudrukpunten, drainerende bewegingen en ontspanning).  Wat doet het:  het evenwicht tussen positieve en negatieve ionen in de huid hersteld en het werkt liftend op de huid.
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers