🌀𝐊𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐝𝐞 𝐇𝐲𝐝𝐫𝐚𝐅𝐚𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐊𝐞𝐫𝐚𝐯𝐢𝐯𝐞 𝐚𝐥?🌀⁣


 

⁣Gezond haar start met een gezonde hoofdhuid: HydraFacial Keravive is een unieke, relaxerende behandeling die ontwikkeld is om je hoofdhuid te reinigen, voeden en hydrateren zodat je een volleren en gezondere haardos krijgt.⁣ ⁣ 𝐄𝐞𝐧 𝐨𝐧𝐠𝐞𝐳𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐨𝐟𝐝𝐡𝐮𝐢𝐝 𝐤𝐚𝐧 𝐳𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫:⁣ 〰️ droge huid⁣ 〰️ verstopte haarzakjes⁣ 〰️ dode huidcellen⁣ 〰️ beschadigd en dunner wordend haar⁣ 〰️ beletten dat het haar gezond groeit⁣.


𝗪𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐇𝐲𝐝𝐫𝐚𝐅𝐚𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐊𝐞𝐫𝐚𝐯𝐢𝐯𝐞?⁣ Het is een 3-stappen behandeling:⁣ ⁣ 1️⃣ 𝐑𝐞𝐢𝐧𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐄𝐱𝐟𝐨𝐥𝐢ë𝐫𝐞𝐧: relaxerende, pijnloze hydratatie die onzuiverheden, talg en dode huid verwijdert en de haarzakjes reinigt.⁣ 2️⃣ 𝐇𝐲𝐝𝐫𝐚𝐭𝐚𝐭𝐢𝐞 + 𝐕𝐨𝐞𝐝𝐢𝐧𝐠: optimaliseren van de insluiting van een mix van 5 biomimetische groeifactoren en 2 huidproteines.⁣ 3️⃣ 𝐈𝐧𝐬𝐥𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧 van voedingsstoffen in en stimuleren van de hoofdhuid en haarzakjes⁣ ⁣ 𝐇𝐞𝐭 𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐚𝐭⁣ Gezonder, dikker, voller uitziend haar! 👩🏻⁣ En uiteraard is deze behandeling ook ideaal voor mannen!

flair 𝐦𝐞𝐭 𝟐 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝟏 💆🏽💆🏼


Hij is er weer: de Flair Wellness Pocket. Alleen deze week verkrijgbaar. Met de bon in de pocket kan je 𝐦𝐞𝐭 𝟐 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝟏 💆🏽💆🏼 genieten van een heerlijk verwenmoment bij 𝐇𝐚𝐫𝐦𝐨𝐧𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐩𝐭!⁣⁣ Haast je dus naar de krantenwinkel en reserveer snel!⁣⁣⁣

Ontdek hem hier!

 

⁣ 🍂𝐇𝐞𝐫𝐟𝐬𝐭: 𝐡𝐞𝐭 𝐢𝐝𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐞𝐥-𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧!🍂⁣ ⁣


 
De zomer is niet lief voor je huid en zorgt voor allerlei kwaaltjes. Denk aan droge huid, pigmentvlekken, zonnerimpels, opstapeling van dode huidcellen... De 𝐡𝐞𝐫𝐟𝐬𝐭 is daarom hét moment om je 𝐡𝐮𝐢𝐝 𝐭𝐞 𝐡𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐨𝐩𝐩𝐞𝐩𝐩𝐞𝐫 𝐭𝐞 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧.🤩⁣ ⁣ Het is ook een periode waarin je je 𝐡𝐮𝐢𝐝 𝐦𝐨𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐛𝐞𝐫𝐞𝐢𝐝𝐞𝐧 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐰𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫 ❄️, want dan krijgt ze het vaak zwaar te verduren wanneer de verwarming weer aangaat.

Door de kou buiten en de droge omgeving binnen, dehydrateert de huid snel en heeft ze extra voeding nodig. ⁣ ⁣ 𝐃𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐡𝐞𝐫𝐟𝐬𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐢𝐝𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧 𝐨𝐦 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐞𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠-𝐤𝐮𝐮𝐫 𝐭𝐞 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐠𝐚𝐚𝐧! Kom daarom snel langs voor de originele 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐍 𝐏𝐄𝐄𝐋® die mensen met verschillende huidproblemen helpt om een mooie en zuivere huid te krijgen. ⁣ ⁣ 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐍 𝐏𝐄𝐄𝐋®🌿⁣ Deze peeling van Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes. De basis is een mengeling van acht geselecteerde kruiden die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten die op de huid worden gemasseerd.

✨𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐁𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥 𝐅𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐞𝐬✨⁣⁣ ⁣⁣


Stel je eigen verwenmoment samen en kies 𝐭𝐰𝐞𝐞 𝐛𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐛𝐞𝐡𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐚𝐫 €𝟕𝟓,𝟎𝟎! 🤩⁣⁣ ⁣ In deze stressvolle tijden verdienen we allemaal een moment van rust, een beetje 𝐦��-𝐭𝐢𝐦𝐞. 💆🏻‍♀️💄💇🏽‍♀️💅🏻⁣⁣ Geef jezelf daarom een 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐁𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥 cadeau en geniet van een heerlijke massage, een deugddoende pedicure of mooie make-up.
 

⁣⁣ 𝐊𝐢𝐞𝐬 𝟐 𝐛𝐞𝐡𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 €𝟕𝟓,𝟎𝟎⁣ 𝐊𝐢𝐞𝐬 𝟒 𝐛𝐞𝐡𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 €𝟏𝟐𝟓,𝟎𝟎⁣ 𝐊𝐢𝐞𝐬 𝟔 𝐛𝐞𝐡𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 €𝟏𝟗𝟗,𝟎𝟎⁣ ⁣ 𝐊𝐞𝐮𝐳𝐞 𝐮𝐢𝐭:⁣ 〰️ brushing ⁣ 〰️ make-up ⁣ 〰️ nagelstyling⁣ 〰️ gelaatsverzorging ⁣ 〰️ lichaamsverzorging ⁣ 〰️ pedicure ⁣ 〰️ zonpackage⁣ 〰️ LED behandeling 〰️ LPG behandeling 2 zones

                                                 ✨ 𝐁𝐈𝐉 𝐎𝐍𝐒 𝐁𝐄𝐍𝐓 𝐔 𝐕𝐄𝐈𝐋𝐈𝐆 ✨⁣⁣


Wij nemen bij Harmony concept extra maatregelen op de reeds verplichte veiligheidsvoorschriften. Deze extra inspanning doen wij om u als klant in alle veiligheid te kunnen ontvangen:⁣⁣ 〰️ plexiglas aan onze kassa en de nagelstylingtoog⁣⁣ 〰️ wij dragen chirurgische mondmasker en nitril handschoenen ⁣⁣ 〰️ plexi overkapping tijdens gelaastverzorging⁣⁣ 〰️ bij andere behandelingen dragen wij een spat masker⁣⁣ 〰️ voor en na elke behandeling worden de ruimte en het gebruikte materiaal of de toestellen ontsmet⁣⁣ 〰️ in elke cabine of ruimte zijn handgels en papieren doekjes aanwezig⁣⁣ 〰️ in de mate van het mogelijke werken wij met open ramen⁣⁣ 〰️ onze wellness faciliteiten (sauna, infrarood, swimming spa) bevinden zich in open lucht. Hier gelden dezelfde veiligheidsvoorschriften als bij alle andere handelingen.⁣⁣ ⁣⁣ 𝗪𝐚𝐚𝐫 𝐰𝐚𝐜𝐡𝐭 𝐣𝐞 𝐧𝐨𝐠 𝐨𝐩?⁣Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers