Voor een waanzinnig zomer 'WOW' effect


De dagen worden steeds langer en het is belangrijk om onze huid voor te bereiden op zon, zomer en vakantie… Als voorbereiding naar de zomer ontwierpen wij de ' WEL IN JE VEL PROGRAMMA's’ met extra ijsbolmassage En voor een waanzinnig WOW effect ontvang je bij je gelaatsbehandeling een gratis décolleté en hals behandeling (t.wv €55). Deze extra 's worden afgestemd op jouw gekozen gelaatsbehandeling of hydrafacial behandeling Boek snel om van dit voordeel te genieten.
 

PAK JOUW CELLULITE AAN OP 1 MAAND TIJD!⁠ ⁠


Dat LPG de meest doeltreffende behandeling is tegen cellulite, dat wisten we al langer!⁠ ⁠ Maar door een vernieuwende kuur die LPG combineert met manuele massagetechnieken én aangepaste producten boeken we tot 52% sneller resultaat!⁠ ⁠ Zo pakken we jouw probleemzones doeltreffend aan op 1 maand tijd!⁠ ⁠ Geweldig toch! Zo ben jij klaar voor een zomer vol strand, terrasjes en festivalweides!⁠


𝔻𝕖 𝕦𝕝𝕥𝕚𝕖𝕞𝕖 𝕫𝕠𝕞𝕖𝕣𝕜𝕦𝕦𝕣: 𝕠𝕟𝕫𝕖 𝕊𝕦𝕘𝕒𝕣 𝔹𝕠𝕠𝕤𝕥!


Suikerontharing heeft tal van voordelen. Swipe door de post om ze te ontdekken! Voor onze lieve klanten stelden we het 𝕦𝕝𝕥𝕚𝕖𝕞𝕖 𝕤𝕦𝕚𝕜𝕖𝕣𝕠𝕟𝕥𝕙𝕒𝕣𝕚𝕟𝕘𝕤𝕥𝕣𝕒𝕛𝕖𝕔𝕥 samen om je volledig voor te bereiden op de zomer! En dat met een leuke korting van 40 euro! Start nu en get ready for 𝕊𝕌𝕄𝕄𝔼ℝ!

 

𝕋ℍ𝔼 𝔾𝕃𝕆𝕎 𝔹𝕆𝕆𝕊𝕋


 

 

Als perfecte voorbereiding naar de zomer toe ontwierpen wij 3 geweldige boost programma’s. 𝕋ℍ𝔼 𝔾𝕃𝕆𝕎 𝔹𝕆𝕆𝕊𝕋 geeft jouw huid een totale reset na de koude wintermaanden. 𝔼𝕖𝕟 𝕘𝕖𝕝𝕒𝕒𝕥𝕤𝕓𝕖𝕙𝕒𝕟𝕕𝕖𝕝𝕚𝕟𝕘 (seizoensflash) 𝕋𝕠𝕥𝕒𝕝𝕖 𝕝𝕚𝕔𝕙𝕒𝕒𝕞𝕤𝕡𝕖𝕖𝕝𝕚𝕟𝕘 𝕃𝕚𝕔𝕙𝕒𝕒𝕞𝕤𝕓𝕣𝕠𝕟𝕫𝕚𝕟𝕘 @marcinbane 𝔼𝕟 𝕒𝕝𝕤 𝕔𝕒𝕕𝕖𝕒𝕦𝕥𝕛𝕖: 𝕖𝕖𝕟 𝕝𝕦𝕩𝕖 𝕡𝕖𝕖𝕝𝕚𝕟𝕘𝕙𝕒𝕟𝕕𝕤𝕔𝕙𝕠𝕖𝕟 𝕧𝕠𝕠𝕣 𝕥𝕙𝕦𝕚𝕤 Als ultieme tip kan je ook nog upgraden met een HYDRAFACIAL (meerprijs van €75).


𝕋𝕙𝕖 𝔹𝕆𝔻𝕐 𝔹𝕆𝕆𝕊𝕋


Get Summer-proof met onze BOOST programma’s. Het is nu hét moment om te starten met LPG-endermologie, dé bodyshape treatment… voor iedereen die overal of plaatselijk 𝕧𝕖𝕥 𝕨𝕚𝕝 𝕧𝕖𝕣𝕝𝕚𝕖𝕫𝕖𝕟 ter ondersteuning van je afslankingsprogramma of dieet voor iedereen die een steviger en 𝕤𝕝𝕒𝕟𝕜𝕖𝕣 𝕤𝕚𝕝𝕙𝕠𝕦𝕖𝕥 wil voor strakkere 𝕘𝕖𝕝𝕒𝕒𝕥𝕤𝕥𝕣𝕖𝕜𝕜𝕖𝕟 Bij aankoop van je LPG-abonnement ontvang je een eenmalige 𝔻𝔼𝕋𝕆𝕏 𝔹𝕆𝕆𝕊𝕋 . 𝔹𝕆𝔻𝕐 𝔹𝕆𝕆𝕊𝕋 = 𝕃ℙ𝔾 𝕒𝕓𝕠𝕟𝕟𝕖𝕞𝕖𝕟𝕥 + 𝕘𝕣𝕒𝕥𝕚𝕤 𝔻𝔼𝕋𝕆𝕏 𝔹𝕆𝕆𝕊𝕋. Meer info op de website.
 

EEN INNEMENDE OOGOOPSLAG DE HELE ZOMER LANG!⁠


⁠Een LASH LIFT is een behandeling waarbij we de eigen wimpers liften en krullen d.m.v. siliconen pads. ⁠ ⁠ Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor bijna 2 maand overbodig wat gewoonweg ideaal is als er wel wat reisjes en strandbezoekjes gepland staan...Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers