Gerd uit Lanaken!

Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan Deze verandering heeft mijn zelfvertrouwen een flinke boost gegeven. Ik kan haar behandelingen enkel en alleen maar aanraden. En de tip geven: blijf volhouden, Peggy komt haar belofte echt wel na!

 

Ilse uit Geel

Reeds ellenlange jaren kampte ik met vreselijke donkere roodheid op neus, neusvleugels en kin, veroorzaakt door diepgaande ontstekingen die jarenlang zijn blijven zitten. Dermatologen hebben mij er niet mee kunnen helpen. Maar Peggy 'smeekte' me om haar een kans te geven, zij heeft zo al zeer veel mensen kunnen helpen, en zij wilt u ook echt helpen ! Daar draait het allemaal om: passie om haar extreem hoge kennis en ervaring te gebruiken om mensen van hun specifieke huidproblemen af te helpen, ze daardoor beter en zelf zekerder en gelukkiger te laten voelen. Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !


Els

Ik heb nogal een gevoelige huid, dat zeer snel rood en warm aanvoelde. Mijn poriën stonden ook vrij open. Al na de eerste behandeling, waarbij Peggy zachte producten gebruikte, zag ik al een verschil. Ik kreeg geen vervelende reacties meer van "je ziet zo rood". Gewoon geweldig. Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.

 

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers