Minerale make-up: 100% natuurlijk

De kunst van het maquilleren begint bij een gezonde huid. Daarom werkt Harmony Concept uit Vlaams-Brabant uitsluitend met de minerale make-up van Jane Iredale. Deze producten geven een geheel nieuwe betekenis aan het concept "make-up"! Minerale make-up is namelijk meer dan enkel maquillage; het maakt eveneens een belangrijk onderdeel uit van de oplossing voor een gezonde huid


Onze 𝐦𝐨𝐧𝐝 zit tegenwoordig vaak 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐨𝐥𝐞𝐧 achter een masker 😷, daarom laten we onze 𝐨𝐠𝐞𝐧 𝐬𝐩𝐫𝐞𝐤𝐞𝐧! 👀⁣ ⁣ Wij zetten onze ogen graag in de verf met een 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐤𝐞-𝐮𝐩, maar wie wil kan ook feller gaan! Alle kleuren van de regenboog 🌈 zijn toegestaan. 𝗪𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐨𝐮 𝐣𝐢𝐣 𝐯𝐚𝐧? 𝐋𝐚𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐨𝐧𝐬 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞! ⁣ ⁣ Geen idee hoe je aan zo'n oogmade-up begint?⁣ 𝐊𝐨𝐦 𝐝𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧𝐬 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐤𝐞-𝐮𝐩 𝐚𝐝𝐯𝐢𝐞𝐬!⁣ ⁣

 

Wat is minerale make-up?

Zoals de naam doet vermoeden bestaat minerale make-up volledig uit natuurlijke mineralen. Schadelijke stoffen,


waaronder kunstmatige kleur- en bewaarmiddelen, worden bij deze maquillage volledig achterwege gelaten. Door te werken met de minerale make-up van Jane Iredale creëert Harmony Concept dan ook een harmonie tussen de huid en make-up; en dit voor een stralende en natuurlijke look.

De voordelen van minerale make-up

Een belangrijk voordeel van minerale make-up is dat deze speciaal ontwikkeld werd om je huid gezond te houden. Omdat deze maquillage geen schadelijke stoffen bevat laat ze je huid immers vrij ademen en optimaal functioneren. Met minerale make-up zal je huid echt stralen en er gezonder én jonger uitzien!

 

Bovendien bieden de Jane Iredale producten een vier in één formule: foundation, concealer, huidverzorgende ingrediënten en zonnebescherming. Het aanbrengen van make-up was nog nooit zo eenvoudig!

 

Ontdek minerale make-up bij Harmony Concept

Mensen mooier maken door ze naturel op te maken, met producten die bovendien ook nog eens je huid verzorgen en gezonder maken: da's het doel van Harmony Concept uit Rillaar (Vlaams-Brabant).


Volledig in harmonie met de natuur werken wij daarom steevast met minerale make-up van Jane Iredale. Deze is uiterst geschikt voor elk type huid, zelfs voor de meest gevoelige velletjes. Vraag advies bij Harmony Concept en kom alles te weten over deze natuurlijke make-up!

Prijs

Wimperkleuring of wenkbrauwkleuring

Bruids make-up met extra's

Suite make-up

 

 

 

€15,00

€50,00

€45,00
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers