Totale make-over voor een natuurlijke look

Als specialist in huidverbetering en huidverjonging zorgt Harmony Concept uit Rillaar ervoor dat je in 365 dagen een volledig nieuw iemand bent, maar ook met minder tijd kunnen wij wonderen verrichten! Hiervoor ontwikkelden we onze make-over rituelen.

 

Veel mensen dragen namelijk de foute kleuren, hebben een kapsel dat niet bij hen past of gebruiken niet de juiste make-up. Door deze zaken te corrigeren en aan te passen aan jouw lichaam en persoonlijkheid zullen de resultaten echter verbijsterend zijn. Kom dus snel langs bij Harmony Concept en leer jezelf kennen!

Accentueer je natuurlijke schoonheid!

Het kiezen van de juiste kleuren (zowel voor je kledij als voor je make-up en je haren) doet wonderen voor je uitstraling. Een grondige make-over begint bij Harmony Concept dan ook met een uitgebreide kleurenanalyse. Aan de hand van deze analyse bepalen wij wat voor kleurtype je bent, of met andere woorden: welke kleuren jouw natuurlijke schoonheid extra in de verf zetten. Door kleuren te gebruiken die in harmonie zijn met je huid, je haar en je ogen zal je er namelijk al gauw veel stralender én jonger uitzien!


Wij hebben het totaalplaatje in handen!

Maar het blijft niet enkel bij een analyse: in tegenstelling tot andere schoonheidssalons zet Harmony Concept de resultaten meteen om in de praktijk. Ons instituut beschikt namelijk over een kappersgebied waar we tevens onmiddellijk je kapsel onder handen kunnen nemen. Het gebeurt dan ook niet zelden dat we onze klanten als het ware naar buiten zien zweven. De juiste maquillage, het juiste kapsel en professioneel advies voor je volgende shoppingtrip: ons make-over concept maakt van jou een totaal andere persoon!


 

Ontdek onze make-over rituelen

In slechts een paar uurtjes kan Harmony Concept (Vlaams-Brabant) je een volledig nieuwe look aanmeten die perfect in harmonie is met je natuurlijke schoonheid. Maar naast een totale haar en stijl make-over heb je nog een heleboel andere opties. Een skin make-over of body make-over, onze unieke parel of goud make-over,... Contacteer ons zo snel mogelijk om alles te ontdekken over deze make-over rituelen!
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers