Harmony Concept: een schoonheidssalon met net dat tikkeltje meer

Al meer dan vijfentwintig jaar is Harmony Concept uit Rillaar (Vlaams-Brabant) een schoonheidssalon dat nét dat tikkeltje meer biedt. Alle facetten van schoonheid komen bij ons namelijk aan bod, gaande van standaard behandelingen en wellness arrangementen tot natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. Van top tot teen streven wij het evenwicht na tussen jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid, want mensen mooi maken en doen stralen: da's onze passie!

In 365 dagen maken wij je huid tien jaar jonger of gezonder ...

Harmony Concept is gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering. Dit verwezenlijken wij door een opmerkelijke combinatie tussen enerzijde medisch geïnspireerde producten en anderzijds de allernieuwste technologieën. Deze synergie zorgt voor een diepgaande werking, die we bovendien ook wetenschappelijk kunnen bewijzen. Je zal versteld staan van het resultaat! Uiteraard kan je ook bij Harmony Concept terecht voor standaard behandelingen voor je gelaat en lichaam, en voor servicebehandelingen zoals manicures, pedicures en ontharing.

...maar ook op één uur tijd kunnen wij wonderen verrichten

Wil je op een snelle manier een heel nieuw iemand worden, dan ben je bij Harmony Concept aan het goede adres. Onze make-over en metamorfose concepten toveren in een mum van tijd namelijk een compleet nieuwe look tevoorschijn, die jou zal laten stralen als nooit tevoren! Dit doen we aan de hand van onder andere een kleurenanalyse, het bepalen van het juiste kapsel en maquillage met natuurlijke make-up. Daarenboven biedt Harmony Concept ook wellness arrangementen over de ganse lijn. Heerlijk relaxen om gisteren te vergeten, om vandaag te genieten, en om van morgen te dromen!

Harmony Concept is er voor jou!

Als gespecialiseerd schoonheidssalon biedt Harmony Concept een pasklare oplossing voor elk probleem en voor elke gelegenheid. Maar boven alles zijn wij ook een adviessalon: je vindt bij ons bijvoorbeeld tal van producten voor thuisgebruik, die je in staat stellen om ook thuis je huid en haar goed te verzorgen. Kom dus snel langs bij Harmony Concept in Vlaams-Brabant en laat je verwennen door ons professionele team!


Mensen mooi maken is onze passie!

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers