Nagelstyling aan €40,00


 
Wij kunnen u nu de perfecte oplossing bieden met de sopolish permanente nagellak die de de nagels onaangeraakt laat! Sopolish is een revolutionair semi-permanent systeem dat de manier zal veranderen waarop u denkt over het gebruik van semi-permanente nagels.

Biab nagelstyling techniek aan €49,00


Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet BIAB – Builder In A Bottle. Wat doet BIAB voor je nagels?"De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein.
 

Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlike nagels veel steviger zijn.. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten."

 Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers