Natuurlijke make-up

Natuurlijk stralen op elke gelegenheid

Wil jij er op je mooist uitzien voor een bijzonder feest? Of ga je trouwen, maar weet je niet goed welke make-up of welk kapsel bij jou passen? Dan staan de schoonheidsspecialisten van Harmony Concept voor je klaar met raad en daad! Zo biedt ons ruime aanbod je de mogelijkheid om een arrangement te kiezen dat volledig bij je past, zodat je zalig relaxed kan beginnen aan jouw speciale dag. Om je een prachtige naturelle look te geven werken wij bovendien met tal van kwaliteitsvolle producten, van merken als Jane Iredale, Kérastase en Pro Nails. Stralen op een natuurlijke manier, daarvoor moet je bij Harmony Concept zijn!


Feest- en bruiloftsarrangementen

Wie zich extra wil laten verwennen voor een speciale gelegenheid vindt bij Harmony Concept een enorm uitgebreid aanbod aan arrangementen. Toekomstige bruidjes kunnen bijvoorbeeld op ons rekenen voor het perfecte kapsel en de ideale make-up, maar we gaan nog veel verder dan dat. 

 
@Ronnywertelaers

Volledige suite-, bruids- en feestarrangementen, inclusief gelaats- en lichaamsbehandelingen, en ga zo maar voort: Harmony Concept zorgt ervoor dat je er beeldschoon uitziet, van kop tot teen!

Minerale make-up van Jane Iredale

Een gezonde huid is de ultieme basis om er stralend uit te zien. Daarom gebruiken wij enkel de minerale make-up van Jane Iredale. Deze natuurlijke maquillage combineert make-up en huidverzorging en creëert zo een stralende teint. Make-up die vederlicht aanvoelt, met een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt, perfect geschikt voor gevoelige huidjes: de minerale make-up van Jane Iredale zit elke huid als gegoten.


@Ronnywertelaers

Laat je verwennen door Harmony Concept

Een speciale gelegenheid waarvoor je er absoluut fantastisch wil uitzien: dat vraagt om een bezoekje aan Harmony Concept in Vlaams-Brabant! Wij voorzien je namelijk niet enkel van de juiste make-up en het juiste kapsel, maar bieden ook volledige schoonheidsrituelen die zorgen voor een ontspannen lichaam én geest. Bel snel naar 016/50.28.91 of stuur ons een mailtje op info@harmony-concept.be en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!


Privacybeleid 

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers