Wellness voor twee

                                Een gevoel van totaal welzijn


 

Harmony Concept uit Rillaar heeft alles in huis om je lichaam en geest volledig te verwennen. Naast onze beautybehandelingen en technieken voor huidverjonging en huidverbetering kan je bij ons namelijk ook terecht voor een ruim aanbod aan wellness arrangementen.


Pakkingen, verschillende massagetechnieken, spa rituelen,... Kortom: tal van wellness belevenissen voor de ultieme emotionele én fysieke relaxatie. Lees snel verder en ontdek hoe wij jou kunnen verwennen!

Wellness arrangementen op jouw maat

Onze wellness rituelen ontstonden uit het spa principe en gaan diverse behandelingen voor het lichaam en gelaat combineren, om zo het beste antwoord te geven op jouw behoeften.


Deze rituelen kan je trouwens ook combineren met kleurenlichttherapie, infraroodsauna en swimming spa om de wellness beleving helemaal compleet te maken. Wie dat wil kan tijdens zijn relaxmoment trouwens ook genieten van een heerlijk hapje en dito drankje. Neem gerust contact op met ons om hier meer over te weten te komen!
 

Ontdek ons aanbod aan wellness arrangementen

Het aanbod aan wellness arrangementen dat Harmony Concept zijn klanten biedt is enorm uitgebreid. Zo kan je bij ons terecht voor onder andere mini spa rituelen: deze bijzondere massages en pakkingen beantwoorden perfect aan al je schoonheids- en ontspanningsverwachtingen!


 
Daarnaast zijn er ook de Time for two-rituelen die je de kans bieden om met twee voor de prijs van één te genieten. Ons assortiment bestaat voorts ook uit verschillende à la carte rituelen, waarmee je helemaal zelf je eigen spa ritueel kan samenstellen.

Ultiem genieten in onze privé wellness te Vlaams-Brabant

Een oosterse scrub, een ontgiftende pakking, huid- en lichaamsadvies, een zalige massage met kaarsen of schelpen, en ga zo maar voort: de wellness arrangementen van Harmony Concept (Vlaams-Brabant) geven je de mogelijkheid tot eindeloze combinaties.


Op die manier kan je kiezen voor een spa ritueel dat helemaal past bij jou en bij je behoeften. Kom dus snel langs bij ons schoonheidsinstituut en ga helemaal op in jouw privé wellness beleving!

Daarenboven kan je ons ook ontdekken via Bongo Relax, Bongo Beauty, Give a Do, Soft Wellness, Flair en Goed Gevoel magazine!

 

Privacybeleid Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers