Huid!Expert ontdekkingsbehandeling

Huidverjonging en huidverbetering

Bij de behandeling van rimpels en lijntjes denken de meeste mensen in eerste instantie aan allerlei crèmes, botox of misschien zelfs een facelift. Wat veel mensen echter niet weten is dat er binnen de huidige behandelingsmethodes veel meer mogelijk is! Zo werkt Harmony Concept (Rillaar) met medisch geïnspireerde producten en technologieën, die iedere huid een nieuwe kans kunnen geven. Zowel voor de mannen- als de vrouwenhuid, tegen rimpels of specifieke huidproblemen: de huidspecialisten van Harmony Concept zorgen voor verbluffende resultaten. In 365 dagen laten wij je 10 jaar jonger lijken of gezonder worden!

Een grauwe huid zal weer stralen, een verslapte huid zal haar stevigheid terugvinden, pigmentvlekken of couperose zullen vervagen,... dankzij de innovatieve methodes van Harmony Concept. Of wil je graag meer ontdekken over HydraFacial?


Innovatieve technologieën...

Bij schoonheidsinstituut Harmony Concept doen we veel meer dan enkel je huid goed verzorgen. We kunnen deze namelijk ook écht gaan veranderen en verbeteren.

 

Hiervoor werken wij met een innovatieve technologie,die medisch geïnspireerde producten combineert met de allernieuwste medisch-esthetische apparaten.

 
Zo kan je bij Harmony Concept een exclusieve HydraFacial therapie ondergaan, de kracht van de kruidenbehandelingen ontdekken van Dr. med. Christine Schrammek, je huid repareren met de Duolift, veerkracht in je huid herwinnen met Elasto infusion therapy en nog veel meer.

...en bewezen resultaten


Om precies te weten bij welke behandelingen jouw huid het meeste profijt heeft, is een uitgebreide huidanalyse natuurlijk erg belangrijk. In een eerste gesprek gaan we daarom samen de wensen van de klant bespreken en vervolgens een individuele huidanalyse opstellen.

 

Op basis van deze professionele analyse stellen we dan een effectief behandelplan op. Tijdens en na de behandeling kan men de vorderingen trouwens heel goed volgen door de controles met ons huiddiagnose toestel. Je zal verstomd staan van het resultaat!

 

10 jaar jonger of een gezonde huid in 365 dagen dankzij Harmony Concept

Bij Harmony Concept in Vlaams-Brabant ligt het accent op natuurlijke huidverjonging en huidverbetering met diepgaande resultaten in een korte tijd. We werken dan ook steeds vanuit de kern van een huidprobleem,


waarbij we een duurzaam resultaat willen bereiken. Of het nu gaat om huidverjonging of om het oplossen van huidproblemen zoals acne: hoog technologische ontwikkelingen in combinatie met onze handen zorgen voor diepe, blijvende resultaten!

Privacybeleid Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers