Algemene voorwaarden

Harmony-concept,Pals 10,3202 Rillaar,e-mail : info@harmony-concept.be,016 50 28 91

Voorwaarden

DE ALGEMENE VOORWAARDEN HIERONDER (A TOT D ) ZIJN VAN TOEPASSING OP ALLE TRANSACTIES . EEN RESERVATIE OF BESTELLING BIJ HARMONY CONCEPT BETEKENT DAT U AKKOORD GAAT MET DEZE VOORWAARDEN .

A/Onze huisregels :

1. Annulatievoorwaarden :

Onze tijd is waardevol en die van jou is dat ongetwijfeld ook. Daarom vragen wij jou ook rekening te houden met onze kostbare tijd. Annuleren kan enkel TELEFONISCH en tot 24 uur vooraf. Andere vormen van annulatie (e-mail, whatsapp, messenger) worden als no show aangerekend.

Annuleren kan enkel TELEFONISCH en tot 24 uur vooraf. Kom je niet opdagen? Dan rekenen we jou de gemiste afspraak aan. Heb jij een kuurplan? Dan brengen we deze behandeling in mindering op jouw kuurplan.

2. Iedereen die een boeking bij ons maakt verklaart zich automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

EEN RESERVATIE OF BESTELLING BIJ HARMONY CONCEPT PLAATSEN BETEKENT DAT U AKKOORD GAAT MET DEZE VOORWAARDEN.

3. Het is verboden eigen drank of snacks mee te brengen in onze zaak

4. Het is verboden om producten toe te voegen in swimming spa .

5. Er is een rookverbod in onze zaak .

6. Voor het in gebruik nemen van onze swimming spa dient u eerst een douche te nemen.

7. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies van goederen of voor ongevallen.

8. Wanneer schade aangebracht wordt aan de swimming spa of aan andere apparatuur kan u hiervoor de rekening gepresenteerd krijgen

9. Aan instellingen van apparatuur worden er ook geen wijzigingen aangebracht.

10. Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon.

B/AansprakelijkheidAls klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de door Harmony ter beschikking gestelde swimming spa of van de aangeleverde producten . In geen geval kan Harmony aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Harmony aangeleverde producten aan de klant of aan derde. Harmony is niet aansprakelijk en zal tengevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Wij zullen dus ook niet verplicht zijn tot betaling van schadevergoeding , uit welke hoofde dan ook . Gelieve de accomodatie en producten dan ook op een verantwoorde manier te gebruiken.

C/ Aanbiedingen.Zijn steeds van tijdelijke duur en zolang de voorraad strekt. Harmony kan na afloop van de aanbieding of promotie niet langer garanderen de producten te kunnen leveren of de prijzen te kunnen aanhouden die van toepassing waren op de aanbieding .

D/ Cadeaubonnen.Een cadeaubon kan je steeds afhalen in onze zaak en wordt contant betaald. Je kan ook via onze website een cadeaubon bestellen, deze wordt dan vooraf betaald via onze bankrekening ,deze is pas geldig na betaling .

Cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig .

Privacy

Harmony respecteert uw privacy voor 100% . Uw gegevens worden niet vrijgegeven aan derden .Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief,zal uw e-mail adres in onze database bewaard worden. Dit e-mail adres wordt enkel gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwigheden, acties, promoties,etc. Uw e-mail wordt niet gebruikt voor andere doeleinden. U kan steeds op elk moment uw e-mail adres uit de lijst laten verwijderen.

Recht op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing .Voor geschillen tussen ons en onze klanten is de rechtbank van Leuven bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt aangewezen.


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers