Onze merken voor uw haarverzorging ...

Kerastase:

Kiezen voor Kérastase is kiezen voor de nieuwste technologieën van de Recherche Avancée L'oreal voor de verzorging van het haar .Verzorging op  maat met unieke en doelgerichte technologieën.Het advies van expert kappers die opgeleid zijn om een gepersonaliseerd advies te geven.Technische producten met zeer krachtige werking en een onmiddelijk zichtbare doeltreffendheid.Een volledige professionele service:diagnose,toepassing,opvolging voor thuis.

Techna:

Onze missie met techna is zorg te dragen voor de schoonheid en integrediteit van de haren. In contact komen met een nieuwe ecologische filosofie ,met een gemeenschappelijk doel:het gebruik van ingrediënten en formules ,die volledig ammoniak vrij zijn.

Onze merken voor uw natuurlijke make-up...

Jane iredale:

De technisch meest geavanceerde make-up ter wereld. Wanneer u deze make-up draagt,zal u zien hoe gaaf en zacht uw huid er uitziet. U zal ervaren hoe zijdezacht deze minerealen aanvoelen. U zal versteld staan hoe makkelijk ze aan te brengen zijn en hoe lang ze op uw huid blijven zitten,zonder bij te werken. Mineralen zullen uw leven ook eenvoudiger maken ,omdat ze een foundation, camouflage,huidverzorging en zonbescherming in èèn enkel product zijn. De zonnefilter beschermt u tegen UVA en UVB stralen.

Onze merken voor uw ultieme huid, lichaam en wellness verzorgingen

Dr. Med. Christine Schrammek:

Is de dermatologe ten dienste van de Cosmetica. Deze behandeling zonder toevoeging van additieven, berust op meer dan 35 jaar ervaring. De behandelingen met kruiden zijn bedoeld voor een ontspoorde huid (rimpels, verslapte huid, vale huid, pigment- en ouderdomsvlekken, open poriën en acne).

Beauté Pacific:

Dat heel wat producten commerciële fabeltjes zijn is algemeen gekend. Deense onderzoekers gingen nog een stapje verder en toonden aan dat zelfs dure producten van gekende cosmeticahuizen weinig of geen huidverbetering geven. Wel efficiënt zijn producten op basis van vitamine A. Zo ontstond Beauté Pacific.

Hydrafacial:

De Hydrafacial "Daily Essentials"ontgiften,verjongen en beschermen de huid terwijl ze tegelijkertijd specifieke huidproblemen aanpakken.De producten vormen een aanvulling op de behandeling en behouden en verhogen de resultaten tussen de behandelingen .

Deynique:

Is ontstaan uit de ontdekking van de beste natuurlijke ingrediënten, in het bijzonder Aloë-Vera. In alliantie met innovatieve bio-technologie ontstaan er optimale resultaten.

Germaine de capuccini:

Verfijnd en revolutionair, nieuw en efficiënt. Doeltreffende formules die zijn afgestend op de behoeften van elk huidtype. Verfijnde geuren en texturen die ervoor zorgen dat gelaats - en lichaamsverzorgingen een waar schoonheids - en wellness - ritueel wordt. De producten en behandelingen kunt u aantreffen in de beste schoonheidscentra en spa's in meer dan 70 landen ...

Adm cosmetics:

Is een eigentijdse cosmetica, maar tevens cosmetica van de tijd. Het zijn producten met chronoafgifte, waarvan de samenstelling op basis van vloeibare kristallen overeenkomt met die van de huid. De actieve bestanddelen zijn het beste van de zee en planten.

Caragen:

Een meso-productenlijn met de naam Dermaheal .Dit eigen merk voorziet in hoog kwalitatief cosmeceutische producten die natuurlijk excellente groeifactorenen en biomimetic peptides bevatten. Voordelen van dit systeem zijn transdermale aanlevering,hoge zuiverheid en zichtbare verbetering op zeer korte termijn .

Christina cosmetics:

Is befaamd over de hele wereld voor de vooruitziende ontwikkeling op gebied van proffesionele dieptepeelings.

Onze merken voor hand en voetverzorging...

Pro nails :

Pronails creërt hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit.Omdat het merk zeer gewild is, ontwikkelde Pronails ook producten voor thuisverzorging voor schoonheidsbewuste consumenten- enkel verkocht door salons en nagelverzorgingsspecialisten.

Onze merken voor epilaties...

Roypro 100% suiker:

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Zeg waarvel aan pijn,ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën...

Depilar:

Is een unieke behandelmethode voor definitieve ontharing op basis van enzymen en bestaat uit twee gepatenteerdegels,een inhibitor en een activator.ze worden onmiddelijk na een ontharing met was of andere methode die haar en wortel verwijdert ,zacht in de huid gemasseerd. Reeds na 2 tot 3 behandelingen treedt een opvallende haarreductie .


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers