Elasto infusion therapy...De oplossing tegen huidverslapping!

   Met elasto infusion therapy kunt u voor het eerst op een wetenschappelijk bewezen manier de verouderde huid opnieuw voorzien van stevigheid en elasticiteit.Elastine is immers verantwoordelijk voor de veerkracht van de huid.Helaas maakt onze huid geen nieuwe elastine meer aan vanaf de puberteit en tot de ontwikkeling van Elastin infusion therapy was hierniets aan te doen.

 

 
Dankzij het unieke ingrediënt Elastatropin bevat een Elastin Infusion Therapy behandeling de hoeveelheid aan elastine die doorgaans tijdens een periode van 2 jaar verloren wordt.Tijdens zo'n behandeling pentreert deze elastine de bovenste huidlagen en verbindt ze zich aan reeds bestaande elastinevezels. De elastinevezels worden hierdoor sterker en de natuurlijke afbraak ervan wordt tegengehouden.

                                           Met Dermastyl keert u huidverslapping om naar huidversteviging!Prijs

Unieke methode voor het oplossen van huidverslapping

 

 

€85,00


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers