Duolift


Advance: de combinatie van de meeste doeltreffende technieken zoals soft-peeling, ultrasonen, luminologie en de strijk-en-rol-techniek. Derma: exclusieve cosmetische formules met een veelvoudige werking 'made in France' die het resultaat zijn van de laatste innovatie van de dermo-cosmetologie. Method: volledige behandelingsprogramma's die sessies in een instituut door officieel erkende deskundigen combineren met dagelijkse verzorging thuis.
 

 

Symbiose van geavanceerde technologie en dermocosmetica.

De combinatie van de ultravibrerende spatel en de reinigende en peelende lotion, geeft u een zachte huid en een (soft peeling) verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden en vervuilling, uw huid ademt.


De ultrasonore trillingen zijn een veelgebruikte techniek op het gebied van geneeskunde en bevorderen de opname van de actieve dermo-cosmetische bestanddelen, dit noemt men 'meso esthetica'. Ultrasonen hebben ook bio-stimulerende eigenschappen die de natuurlijke celvernieuwingsprocessen van het huidweefsel opnieuw activeren, uw huid herleeft.
 

Beter dan de manuele massage,werkt de strijk-en-roltechniek met percisie en regelmaat. U voelt onmiddellijk het relaxerende effect dat vermoeidheid bestrijdt en zorgt voor een gladder, ontspannen en stralend gelaat.

Luminologie, uitgestraald door onze behandelingssondes, levert gekleurde en opwekkende energie volgens de principes van de chromotherapie.

We houden rekening met de huidparameters om u een globale en ernstige oplossing te bieden. Elke verzorging, die comfort en plezier koppelt aan doeltreffendheid, is een ware verademing.

Dankzij onze dagelijkse verzorging met het dermo-cosmetisch adm-gamma, worden de effecten van de behandelingen in uw advance derma methode centrum opmerkelijk versterkt en verlengd.

Omdat de belangrijkste schoonheidsfoutjes verscheidenen oorzaken hebben, kan alleen een combinatie van specifieke en aanvullende behandelingen hier een antwoord op bieden. Met een bekwaamheid van meer dan 20jaar, biedt Advance Derma Methode u een concept waar wetenschap en schoonheid ten dienste staan van het resultaten


Prijs


Seizoensflash

Huidverbeterende & huidverjongende behandeling

 

€60,00

€95,00


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers