𝐌𝐄𝐓𝐄𝐄𝐍 𝐙𝐈𝐂𝐇𝐓𝐁𝐀𝐑𝐄 𝐑𝐄𝐒𝐔𝐋𝐓𝐀𝐓𝐄𝐍

⁣ 𝐇𝐲𝐝𝐫𝐚𝐅𝐚𝐜𝐢𝐚𝐥 is niet alleen de hipste behandeling van het moment, ze is ook nog zalig ontspannend! ⁣ ⁣ Oh, en hebben we je al verteld dat ze é𝐜𝐡𝐭 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭? Zeg maar dag tegen je puistjes, rimpels en pigmentvlekjes! ⁣ In plaats daarvan krijg jij onze 𝐇𝐲𝐝𝐫𝐚𝐅𝐚𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐆𝐥𝐨𝐰 ⁣ Een HydraFacial duurt 𝐬𝐥𝐞𝐜𝐡𝐭𝐬 𝟑𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞𝐧, maar doet alles: je huid reinigen, exfoliëren en hydrateren


Een ongekend niveau De HydraFacial™ neemt non-ablatieve huidverjonging naar een heel nieuw niveau – twee niveaus boven IPL zelfs. In clinische studies, uitgevoerd door vooraanstaande artsen in de U.S., bleek de HydraFacial™ te voorzien in de veel betere resultaten dan vele andere vormen van verjonging.
 

 

Uniek!

Er is slechts één echte Hydradermabrasie! De HydraFacialTM . Alle kopies van de HydraFacialTM berusten niet op een wetenschappelijk onderzoek naar de productopname van de huid. De kopies geven een peeling aan de huid, maar doen onder aan de HydraFacialTM door een gebrek aan mesotherapie tijdens de behandeling.


Laat ons duidelijk zijn dat ze daarom niet te vergelijken zijn met de HydraFacialTM . Deze is uniek!

Vier behandelingen in èèn HydraFacialTM

exfolieert de dode huidcellen en extraheert onzuiverheden met een vacuum abrasieve tip, terwijl tegelijkertijd de onderliggende huidlagen een infuus krijgen met actieve serums die de huid diep schoonspoelen, optimaal hydrateren, en de epidermis en dermis verzadigen met anti-oxydanten met langetermijneffect in de epidermis en in de dermis.

 

HydraFacialTM combineert in één behandeling,het peelend effect van microdermabrasie,de huidvernieuwing van een chemische peeling,extractie van onzuiverheden,de hydratatie van een hydraterende gelaatsverzorging.

 

4-in-1 technologie

Peeling, Hydratatie, Extractie, Mesotherapie. Voorziet in onmiddellijk resultaat zonder 'downtime'. Effectief voor een vette, jonge, dunne, gevoelige en verouderde huid. Bevordert de algemene gezondheid van de huid. Wordt gebruikt voor zonneschade, oneffenheden, hyper-, & hypopigmentatie, fijne rimpels, droge of gedeshydraterde huid, vette/verstopte huid en verwijderde poriën


Prijs


Hydrafacial clarifying

Hydrafacial deluxe

Hydrafacial platinum

Mogelijkheid tot extra's (vliesmasker, led, lymfedrainage, massage, decollete, dermabuilder, britenol, beaucross)

 

€159,00

€179,00

€199,00

€15,00


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers