Innovatieve behandelingen voor huidverjonging en huidverbetering!


 

Hydrafacial! (klik hier)

Uw huid jaren jonger op een natuurlijke,snelle en aangename manier en met langdurig resultaat. Patent:Hydradermabrasie of ook wel Hydrodermabrasie genoemd met de gepatenteerde HydraFacialTM is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering zonder enige nadelen.

Duolift! (klik hier)

Gepersonaliseerde antwoorden om rimpels en kraaiepootjes te vervagen, uw gelaat te hermoduleren,uw huid te hydrateren, ouderdoms-en pigmentvlekken te corrigeren, de behandelingvan de gemengde en de vette huid, onzuiverheden...

 

 

Elasto infusion! (klik hier)

Ook u krijgt te maken met een slappe huid.  Nadat de eerste rimpels zich vormen, volgen al gauw ook de eerste tekenen van huidverslapping. Het wordt voor het eerstzichtbaar aan de ogen en verschijnt vervolgens ook in de rest van het gelaat.

De huid wordt niet alleen slap en volumeloos, maar ziet er ook moe en dof uit.Vanaf nu kunt u dit proces omkeren..

Mini hydrafacial! (klik hier)

Wie zijn gelaat op een budgetvriendelijke manier een instant beauty look wil geven, moet zeker eens een kijkje nemen bij het nieuwe concept van Perk! Perk werkt met een roller-flex die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert en gelijktijdig vitale antioxidanten aflevert.

 

 

led therapie (klik hier)

LED biostimulatie opera spectrum LED Mask is een gebruiksvriendelijke, budgetvriendelijk en handsfree LED masker voor tal van toepassingen. Dit LED masker biedt de mogelijkheid om fibroblasten biologisch te stimuleren en te herstellen.


Het kan daarom ingezet worden bij iedere andere behandeling en bij iedere klant. Bij het Opera LED Mask kunt u tegelijk ook galvanische stroom inzetten voor een extra huidverjongende en huidzuiverde boosting.

Lpg voor het gelaat (klik hier)

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen)


 

mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers