In de swimming spa kan je zwemmen en relaxen

De zwemspa combineert de voordelen van een zwembad met die van een spa. In de 'swimming spa' kan u trainen, zwemmen en relaxen. U kan zich opwarmen in de koude wintermaanden en zich verfrissen in de warme zomermaanden.  

 

Ideaal !De swimming spa is ook een leuke plek om met twee te vertoeven. De uitgebreide uitrusting maakt het mogelijk zich op een zorgeloze manier te vermaken. En dit gedurende het ganse jaar ongeacht de weersomstandigheden.

U kan kiezen!Houdt u van een ontspannende massagebeurt, of wilt u er liever flink tegenaan gaan? Hier kan het beide. Heerlijk onderuitzakken met een feeëriek zicht op de boomgaard, of lustig de stress van de dag eraf zwemmen in de ruime swimming spa.

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers