Packages


Last minute package aan €79 Een afspraak op het laatste moment, mooi voor het feest. Beauty flash gelaatstherapie, manicure behandeling, lakken van de nagels, een maquillage.
 

 

Huwelijks package aan €139

Om nog mooier te zijn op de grote dag,is deze kuur het summum van het mooi worden.Het begint 3 dagen van tevoren met een: body scrub, ontharing van volledige lichaam, gelaatsbehandeling met proefmaquillage, hand-en nagelverzorging. Op een grote dag zal het mooi maken beëindigd worden met: een maquillage en het lakken van de nagels.


Zon package aan €49

Deze zon Spa package maakt het u mogelijk het hele jaar door bruin te zijn en dit zonder risico.Een lichaamspeeling met warme compressen, lichte massage met een zelfbruinendecréme zal het bruin worden een op een subtiele manier voltooien.

 

 

Baby boom package aan €139

Lichaamspeeling, reflexopakking rug, zachte massage met nectar, duoliftbehandeling (verstevigende behandeling),lymphea, gelaatsbehandeling .


Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers