Marc Inbane


Met de innovatieve producten en unieke self tan formules is MARC INBANE een toonaangevende speler op het gebied van luxe tanningcosmetica. De invloedrijke modehuizen gebruiken de producten voor hun shows en vele beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan. Het Nederlandse merk is bekroond met verschillende awards. MARC INBANE wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door dermatologen, haar en make-up artiesten. Ontdek al onze MARC INBANE producten hier.

Zon package met gelaatsverzorging aan €95

Wij bieden in ons instituut ook een zon Spa package aan met gelaatsverzorging dit maakt het u mogelijk het hele jaar door bruin te zijn en dit zonder risico.Een lichaamspeeling met warme compressen, lichte massage met een zelfbruinendecréme zal het bruin worden een op een subtiele manier voltooien.

Wat mag je verwachten?

Seizoensflash: gelaatsbehandeling Peeling sessie en bronzing van het volledige lichaam met Marc Inbane

Gratis peelingshandschoen t.w.v €14,95

Extra optie mogelijk met hydrafacial = supplement €75,00

 

Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers