Harmony Concept uit Rillaar in finale ‘Schoonheidssalon van het jaar’

RILLAAR - Met drie zijn ze, de finalisten van de belangrijkste wedstrijd van de Vlaamse Beauty & Wellness sector. Het Hageland kan pronken met Harmony Concept: een salon dat op een unieke manier lichaams- en haarverzorging combineert met maatschappelijk verantwoord ondernemen.


“Ik ben vooral overdonderd door de steun van blije klanten,” vertelt Peggy Lemmens, die 28 jaar geleden startte met haar droom in de kelder van haar ouders en haar zaak uitbouwde tot een beauty- en wellnesscentrum. “We hadden een oproep gedaan om onze kandidatuur te delen. Plots werd de website van de organisatie overspoeld met positieve recensies.

” Peggy en haar dochter Fedra spitsen zich toe op behandelingen op maat. Ze kiezen daarbij resoluut voor aandacht voor de natuur. Zo ligt de focus op biologische producten en kruiden, stemmen ze hun verzorgingen af op de seizoenen, en gebruiken ze zelfs composteerbare handdoeken.

“Mensen zien er na een behandeling tien jaar jonger uit. Dat zeggen we niet zomaar: we gebruiken medische toestellen om de huid te analyseren. We gaan actief op zoek naar de noden van ieder lichaam en stellen dan een resultaatgerichte totaalaanpak voor,” legt Peggy uit.

De jury was ook onder de indruk van de streekproducten waarmee Harmony Concept uitpakte. Peggy verklaart trots: “Het Hageland heeft ontzettend veel troeven. Onze klanten worden al gelukkig als ze bij ons toekomen: niet alleen omdat ze zich verheugen op de wellness of de make-over, maar ook door de groene omgeving waarin we ons bevinden.”

Harmony Concept wist zich te onderscheiden van 60 andere kandidaten. “Wij proberen onze klanten een andere spiegel voor te houden dan die van de maatschappij. Een spiegel die de mens in zijn geheel toont, vanuit een positief gevoel, met aandacht voor natuurlijkheid en innovatie, om de echte schoonheid van de mens te reflecteren.”

Op 17 november wordt de winnaar bekend gemaakt en worden de awards uitgereikt in de San Marco Village in Schelle.
Passie
voor schoonheid
  • Ik had een doffe huid en last van pigmentvlekken. Al na enkele behandelingen voelde mijn huid strakker aan en ook de pigmentvlekken verminderden. Super team
    Carina
  • Na elk bezoek zie ik er 10 jaar jonger uit en voel mij ook zo. Bedankt aan het ganse team !
    Myriam Thielemans
  • Elke keer opnieuw pure ontspanning, een behandeling op maat, zeer goed passend advies en na elk bezoek complimenten van mijn omgeving over mijn stralende huid!!
    Griet Valkenaers