Online bestellen kan via:

www.harmony-concept.be of via mail info@harmony-concept.be


Al bijna 30 jaar is Harmony Concept jouw rechterhand voor de verzorging van huid, haar en lichaam. We bieden niet alleen op maat gemaakte behandelingen aan, maar zijn ook jouw vaste adres voor kwalitatieve verzorgingsproducten.

Als experts in verzorging weten we welke schade goedkope namaakproducten kunnen berokkenen aan je huid. Onze professionele verzorgingsproducten zijn van hoge kwaliteit. Dankzij het uitgebreide gamma vinden we voor elk huidtype het juiste product.

Kwalitatieve producten zijn noodzakelijk, maar het juiste advies bij het gebruik van die producten is onbetaalbaar. Het is onze missie om jou correct te informeren over de toepassingswijze, de hoeveelheid en frequentie van aanbrengen en de juiste combinatie met andere producten. Bovendien houden we ook altijd jouw levensstijl in het achterhoofd. Zo kunnen we je steeds persoonlijk advies geven dat afgestemd is op de noden van je huid.

Wij maken jouw bestelling klaar voor afhaling of versturen deze per post.

Rekeningnummer BE 31 734381146755 met vermelding van het product dat je wenst.Passie
voor schoonheid
  • Al van in mijn puberteit had ik last zware acne. De littekens zijn zo goed als verdwenen en mijn huid voelt terug gezond aan
    Gerd uit Lanaken!
  • Mijn huidproblemen verminderden van maand tot maand. Heel veel respect en dank aan jullie !
    Ilse uit Geel
  • Ik zou het iedereen kunnen aanraden die een probleemhuid heeft om eens langs te gaan bij het team van Harmony- Concept. Dank u wel.
    Els